Disseny Hub Barcelona (DHUB)

El Disseny Hub Barcelona, també conegut com a "DHUB", és un museu i un centre de disseny situat a Barcelona a la Plaça de les Glòries Catalanes, formant part de la remodelació urbana d'aquesta àrea de la ciutat. Es tracta d’un edifici modern i distintiu, que es caracteritza pel seu disseny avantguardista i sostenible, el qual ha esdevingut un símbol de la nova arquitectura de Barcelona.

Aquest és un espai dedicat a l'exhibició, promoció i comprensió del disseny en totes les seves facetes, incloent-hi el disseny industrial, de producte, gràfic, de moda i arquitectònic. Tanmateix, ofereix una àmplia gamma d'activitats, incloent-hi exposicions temporals i permanents, conferències, tallers, activitats educatives i projectes de recerca, amb l'objectiu de difondre la cultura del disseny i promoure la seva importància dins la societat contemporània. A més, el centre alberga una important col·lecció de peces de disseny, així com un arxiu i una biblioteca especialitzada.

 

Disseny Hub Barcelona exposicions

Les exposicions del Disseny Hub Barcelona representen la diversitat i riquesa del món del disseny, oferint perspectives que van des del disseny tradicional fins a les tendències més avantguardistes, i cerca no només exhibir el disseny sinó també fomentar la reflexió i el diàleg sobre el seu paper en la societat. D’exposicions en trobem les següents:

  • Les exposicions permanents: Acostumen a enfocar-se en la col·lecció permanent del museu, oferint una visió profunda de l'evolució del disseny en àmbits com el disseny industrial, la moda, el disseny gràfic i el mobiliari. Aquestes exposicions destaquen com el disseny ha influït en la societat al llarg del temps.
  • Les exposicions temporals: Solen ser més centrades en temes contemporanis o específics. Aquestes poden incloure treballs de dissenyadors emergents, temes de disseny innovador, o tendències actuals en el món del disseny, mostrant la naturalesa dinàmica i diversa del disseny.

 

Articles relacionats amb Disseny Hub Barcelona (DHUB)

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1