JP_Bonart-1280x150px-Online-

Exposicions

Prats Nogueras Blanchard comença el seu camí i inaugura 'Paratopies' d'Antoni Muntadas

Les obres exploren temes didentitat i pertinença. Reflexionen sobre el significat dels espais. Es pregunten què és allò que podem anomenar llar i de quina manera ocupem l'espai públic.

Prats Nogueras Blanchard comença el seu camí i inaugura \'Paratopies\' d\'Antoni Muntadas
bonart barcelona - 01/03/24

Al començament d'aquest any, quatre galeristes amb una trajectòria important –Alex Nogueras, Rebeca Blanchard i les germanes Marta i Patricia de Muga– van unir els seus esforços en iniciar la fusió de les seves galeries. Una decisió poc comuna al mercat espanyol de l'art. La nova galeria Prats Nogueras Blanchard operarà des de Barcelona i de Madrid.

Als seus més de 600 metres conjunts d'exposició programaran entre 10 i 12 exposicions a l'any i representaran una trentena d'artistes. Prats Nogueras Blanchard obre les portes a Barcelona el 6 d'abril amb Paratopies, una mostra individual amb gairebé 20 obres d'Antoni Muntadas (Barcelona, 1942) que es veurà als dos espais on la galeria operarà a la ciutat.

Les obres de l'exposició Paratopies es reuneixen al voltant d'aquest concepte definit pel lingüista Dominique Maingueneau i utilitzat per Muntadas. El professor emèrit de la Sorbona escriu: “L'art és una activitat que es pot practicar a costa de la paratopia, d'una pertinença impossible a un lloc, a una comunitat, a una època oa una llengua. Per trobar el vostre lloc a l'espai paratòpic de l'Art, cal renunciar a ocupar plenament qualsevol lloc. Aquesta impossibilitat de pertinença no és una cosa que s'imposi als artistes: es desenvolupa a través de la creació. Han de construir, en el mateix moviment, les obres i la paratopia que les fa possibles. A partir d'aquí, no tenen cap altra sortida que dedicar-se a una obra sense fi en una vida sense lloc.”

Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1Impremta Pages - banner-180x178

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88