JP_Bonart-1280x150px-Online-

Exposicions

'El pany, el mapa, el paisatge i els camins', de Núria Arias al Palau Bofarul

L'exposició ens convida a fer una reflexió de la vida i la mort com a trànsits entre les dues.

\'El pany, el mapa, el paisatge i els camins\', de Núria Arias al Palau Bofarul
bonart tarragona - 29/02/24

El Palau Bofarull de la Diputació de Tarragona inaugura el 29 de febrer a les 19 h. l'exposició El pany, el mapa, el paisatge i els camins, de Núria Arias.

Núria Arias (Barcelona, 1965), arrelada a les Terres de l’Ebre, on viu i treballa, és una artista multidisciplinària compromesa amb el medi ambient i l’educació i amb una activitat que no només està present en la seva tasca docent sinó que també s’evidencia en treballs com A través del espejo, projecte compost per 21 debats dut a terme en escoles d’art i centres de secundària d’Amèrica Llatina i Espanya i que forma part de l’exposició El d_Efecte Barroc.

La seva obra té un doble vessant: d’una banda, treballs molt íntims i personals, com és el llibre d’artista Desenterrad mi corazón de Wounded Knee o els dibuixos amb tintes, i de l’altra, iniciatives en què es manifesta el seu compromís amb la natura (Diners Blaus  n’és un exemple). El descobriment de la científica Lynn Margulis gràcies a l’artista Mari Chordà influencia la seva obra actual, com és el cas de la sèrie Leoo: low earth orbit objects. Microcosmos y macrocosmos. Ella es defineix com a artivista, paraula anglesa que uneix l’art i l’activisme.

L’exposició es podrà visitar al Palau Bofarull fins al 6 d’abril de 2024.

Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1canal-mnactec-180-180

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px