0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Notícies

einaidea genera l'identitat visual del LOOP Barcelona

einaidea genera l\'identitat visual del LOOP Barcelona
bonart barcelona - 18/07/23

e i n a i d e a treballarà en col·laboració amb LOOP Barcelona amb l’objectiu de generar la identitat visual de la seva 21a edició. Conegut internacionalment per la seva dedicació a l’estudi i promoció de la imatge en moviment, LOOP Barcelona posa així en marxa un procés de reflexió sobre la història recent dels ecosistemes fílmics i les seves mediacions artístiques i tecnologies.

De la mà d’un dels agents culturals més disruptius de la ciutat, e i n a i d e a, el projecte LOOP Barcelona x e i n a i d e a arrenca el 17 de juliol amb un taller d’exploració i immersió arxivística —visual i sonora, iconogràfica i tècnica— amb el qual es posarà en marxa un procés especulatiu de generació d’imatges i elements gràfics per part d’un equip de co-creació transdisciplinar composat per artistes, dissenyadores i investigadores. Aquest procés donarà forma a la identitat gràfica de LOOP Barcelona en la seva edició de 2023. El projecte vol, d’aquesta manera, ressituar els materials narratius i de difusió d’un esdeveniment que ha estat testimoni, des de la seva fundació el 2003, de les metamorfosis socials, digitals i ecològiques dels llenguatges artístics audiovisuals.

LOOP Barcelona ha confirmat ser, any rere any, un punt de trobada internacional de referència pel vídeo art. Es desplega a Barcelona durant el mes de novembre, amb una Fira de tres dies a l'Hotel L'Almanac (LOOP Fair) un Festival en col·laboració amb organitzacions de tota la ciutat (LOOP Festival) i unes trobades professionals i programes públics (LOOP Studies). Els nous elements visuals del festival, així com la seva programació completa, seran presentats a partir del 15 de setembre. 

La-Galeria-201602-recursBonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal