Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Notícies

La galerista Pepa Quinteiro i l'artista Eulàlia Grau, Premis Honorífics GAC 2023

Autor: Jessica Box
La galerista Pepa Quinteiro i l\'artista Eulàlia Grau, Premis Honorífics GAC 2023
bonart barcelona - 13/04/23

La galerista Pepa Quinteiro (Reus, 1963) i l'artista Eulàlia Grau (Terrassa, 1946) han estat guardonades respectivament amb els Premis Honorífics a la Trajectòria - Fundació Banc Sabadell dels Premis GAC 2023. Els Galeristes Associats de Catalunya donen d'aquesta manera el seu màxim reconeixement a la directora d’Anquin’s Galeria d’Art de Reus, que enguany commemora el seu cinquantè aniversari, i a una artista que es destaca per haver explorat disciplines diverses i com a abanderada dels nous llenguatges plàstics i les noves tècniques expressives. Les guardonades rebran les respectives distincions en la Nit del Galerisme, que enguany s'escau el 13 de juny al Macba.

El jurat dels Premis GAC reconeix amb els Premis Honorífics a la Trajectòria la carrera i la petjada d'aquestes "dues figures de referència del món de l’art a Catalunya". Aquests dos premis són, de fet, els dos màxims reconeixements dels Premis GAC, que lideren l’associació Galeries d’Art de Catalunya (GAC), amb la col·laboracíó de l’associació Art Barcelona.

En edicions anteriors, els premis honorífics han estat atorgats a artistes ben coneguts com Jaume Plensa (2011), Antoni Muntadas (2014) i Fina Miralles (2021), i a galeristes de renom com Artur Ramon Picas (2021), Chus Roig (2020) i Mariana Draper (2017).

A més dels dos Premis Honorífics - Fundació Banc Sabadell, a la Nit del Galerisme es lliuraran altres 9 distincions dels Premis GAC, que es faran públiques en el mateix esdeveniment: al col·leccionisme, a la crítica, al mitjà de comunicació, al comissariat, a la millor exposició històrica en galeria, a la millor programació en galeria, a l’artista emergent per la millor exposició en galeria, a l’artista consolidat per la millor exposició en galeria i a l’artista de mitja carrera per la millor exposició en galeria

JP_Bonart-180x180-Online_Impremta Pages - banner-180x178

Et poden
Interessar
...

DP_Bonart-1280x150px