download

Notícies

Presentació dels artistes del Talent Gironí 2023 a la Fundació Valvi

Presentació dels artistes del Talent Gironí 2023 a la Fundació Valvi
bonart girona - 13/04/23

L'11 d'abril a les 18:30 hores de la tarda es va presentar a la Fundació Valvi de Girona els artistes que formen part de la secció Talent Gironí, que fa valdre el talent musical de les comarques gironines. En aquest acte hi van ser presents Eduard Vidal, patró de la Fundació Valvi, Xavi Pascual, director el Festival Strenes i els artistes seleccionats de l'edició: Doble & Hugsound, Sara TerrazaB1N0 i Malson Atmosfèric.
Talent Gironí és la secció del Festival Strenes que valora el talent musical de les comarques gironines. Una secció apadrinada per la Fundació Valvi, una entitat que des del primer any col·labora amb el festival per donar suport als joves valors musicals de les comarques gironines.
Una de les característiques d'aquesta secció és que es premia el grup o artista més destacat de l'edició de l'Strenes, que rep el premi Talent Gironí. Aquesta secció té en compte la proposta musical i com s'executa, la posada en escena, l'originalitat de la proposta, la qualitat musical i el possible recorregut que pugui tenir la proposta en el món de la música.

Les propostes seleccionades a l'Strenes 2023 ha estat: B1N0, Sara Terraza, Doble & Hugsound i Malson Atmosfèric. Per una part, el grup B1N0 va llançar el 2019 el seu primer disc homònim amb el qual es van situar de manera immediata a l'epicentre de l'escena electrònica catalana. Ara, el duet format per Emili Bosch i Malcus Codolà publica l'EP bi, que és una continuació de l'estètica i l'univers que van començar a evolucionar en el seu primer disc titulat: beats.

L'única artista dona seleccionada d'aquest any ha estat Sara Terraza, que és una cantautora que va debutar com a cantant solista amb disset anys al programa "Oh Happy Day" de TV3 el 2013, i inicià llavors la seva trajectòria professional. Després d'uns anys de trepitjar alguns escenaris del territori català, crea el projecte Sara Terraza & The Black Sheep. Aquest any ha publicat el seu primer disc en solitari titulat "Ja ploraré després"(Satélite K), produït per Dani López.

Per la seva part, Malson Atmosfèric és un grup de música urbana orgànica que ofereix concerts que combinen pop, reggae, reggaeton i rap. La banda està liderada pel raper Manel Vizcaíno, que s'acompanya de quatre músics més en directe. Actualment, estan treballant en el seu àlbum debut, del qual s'han presentat "La ciutat" i "Una d'Estrella Damm", amb lletres que reivindiquen la joventut, l'esperit crític i l'inconformisme social.
Finalment Doble & Hugsound és una parella artística que navega entre estils com el pop, el rap, el dancehall, la música negra, el funk o la disco. Aquest binomi fa anys que treballa junt i ha publicat múltiples treballs que sumen milions d'streams a plataformes digitals entre els quals destaquen el seu àlbum de debut de 2019 Livin' the Hug Life, l'EP de 2021 Potser i el seu segon disc "Vida lenta", publicat fa pocs mesos.

Fundació Valvi: dinou anys recolzant als joves músics
La Fundació Valvi és des de fa dinou anys un espai de cultura amb les portes obertes a la ciutat de Girona. Recolza i difon totes les disciplines artístiques: pintura, escultura, instal·lacions, videoart, poesia, i música que es crea en el nostre territori. Un dels seus objectius és servir de plataforma pels joves músics de tots els estils col·laborant amb els festivals: Estiu&Jazz, Festival Guitarra Girona-Costa Brava i Festival Inund'Art (performance i dansa). En aquests moments, a més de patrocinar el Festival Strenes, també patrocina uns cicles de Concerts de Joves Pianistes Virtuosos formats a l'ESMUC i al Liceu.

canal-mnactec-180-180thumbnail_arranzbravo. general 04-2014

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal