Banner-Paz-Errazuriz-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

'Trazas' de Rosa Galindo a Pigment Gallery

Rosa Galindo ens lliura en un món que és capaç d'albirar quan se submergeix a l'interior de l'ésser de les coses, de les persones i de l'existència mateixa

\'Trazas\' de Rosa Galindo a Pigment Gallery
bonart barcelona - 17/05/24

Pigment Gallery inaugura el 22 de maig Trazas, l'exposició individual de Rosa Galindo, que es podrà visitar fins al 23 de juny.

Rosa Galindo (Barcelona, 1962) experimenta amb les possibilitats de diferents tècniques i materials, utilitza normalment el procediment de pintura inversa en Plexiglas, que li permet jugar amb les transparències i les opacitats. Las sevas obres son imatges somiades que representen un món imaginari. Les seves pintures són una al·legoria que reflexa la nostra presència com individuus en un meravellos univers imaginari. El seu treball reflexa una idea filosòfica que busca entendre el lloc de la humanitat en el món.

Com escriu Susana Pardo al text de l'exposició: "El moviment també està en la pròpia realització de les peces, ja que l'artista treballa sense mirar l'efecte que produeix el seu treball fins que no li dona la volta al metacrilat i observa el darrere de la seva pintura que es convertirà en el davant del públic. Una metàfora de com en el darrere, sota la superfície, hi ha tot un món que sustenta, les traces d'un entramat que és la base del percebut. En última instància, Rosa Galindo ens lliura en Trazas un món que és capaç d'albirar quan se submergeix a l'interior de l'ésser de les coses, de les persones i de l'existència mateixa, i convida a l'espectador a apreciar la bellesa del silenci, l'essencial i el transitori, recordant-nos la importància de les petjades que deixem en cada obra que creguem, que constituiran l'impuls de l'acció esdevenidora."

Baner-180x180-pxPicasso convida_180 x 180

Et poden
Interessar
...

Banner_MaquinesdelTemps_970x250