BANNERS BONART_1280x150

Notícies

Miralda crida a la “reflexió i a la crítica” respecte a la gastronomia que promou McDonald's

Antoni Miralda és l'impulsor d'una campanya pacífica que convida a reflexionar i criticar el model d'alimentació que promou McDonalds

Miralda crida a la “reflexió i a la crítica” respecte a la gastronomia que promou McDonald\'s
bonart barcelona - 10/04/24

L'artista multidisciplinari Antoni Miralda ha volgut cridar a la "reflexió ia la crítica" respecte a la gastronomia i cultura que representa la multinacional McDonald's, que celebra aquesta setmana la seva convenció global a la Fira Gran Via de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona). Davant de l'exposició McCelona del mateix Miralda i FoodCultura s'estan repartint octavetes i confetis reivindicatius perquè els ciutadans que ho desitgin les dipositin als restaurants de la cadena.

Miralda, que porta anys treballant amb el menjar com a material artístic, va explicar el 8 d'abril en un acte en la galeria Juan Naranjo, que aquesta acció anomenada McCelona, que convida a escampar fulls de mà en forma de patates fregides amb missatges crítics amb la indústria del fast food, “és un gest artístic, creatiu i poètic” per a convidar a la reflexió sobre el model de consum. “No canviarem el món, però sento que tenim una necessitat de manifestar-nos”, deia, “no sols com a artistes, sinó com a persones”.

Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1canal-mnactec-180-180

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px