728x90

Notícies

La galeria Marlborough tanca 78 anys d'història

L'inventari de la galeria que representa a artistes com Jackson Pollock, Mark Rothko, o als espanyols Alfonso Albacete o Blanca Muñoz, es vendrà en els pròxims anys.

La galeria Marlborough tanca 78 anys d\'història
bonart madrid - 06/04/24

La galeria Marlborough tancarà les seus a partir del juny, després de 78 anys d'història. A través d'un comunicat de premsa la galeria fundada per Frank Lloyd i Harry Fischer el 1946, amb seus a Nova York, Londres, Madrid i Barcelona, ​​va informar que deixarà de presentar exposicions i de representar artistes i patrimonis al mercat primari de l'art al juny. "Després d'una consideració llarga i acurada, prenem la decisió que ara és el moment de tancar els nostres gairebé 80 anys d'antiguitat", es llegeix a l'escrit emès per la galeria d'art.

"Som conscients que l'extraordinària amplitud i profunditat del nostre inventari testifica les relacions formades al llarg de dècades amb alguns dels artistes més importants de l'era moderna", continua.

Només una part dels 52 empleats amb els quals actualment compta l'organització en totes les seves seus romandran en els locals de Marlborough per a ajudar a retornar els enviaments als seus propietaris i gestionar les vendes d'inventari, mentre que la resta dels treballadors s'enfrontaran a la desocupació, segons va informar el periòdic especialitzat The Art Newspaper.

Baner-generic-180x180_JP_Bonart-180x180-Online_

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88