download

Exposicions

'Bernardi Roig. L'habitació vermella' al Casal Solleric

\'Bernardi Roig. L\'habitació vermella\' al Casal Solleric
bonart palma - 30/01/24

El Casal Solleric presenta els treballs de l'artista Bernardi Roig al ShowCase, pati, habitació vermella i balcó del Casal, de l'1 de febrer al 14 d'abril del 2024.

Bernardí Roig ha adaptat la seva obra als espais del Casal Solleric, i ha produït especialment per a l'exposició la peça La màscara del cérvol. En un projecte artístic amb un punt de fuga del centre geomètric, la perifèria del Casal, ocupant el ShowCase, un balcó de la façana i el pati: els afores del palau. El punt de fugida és l'espai d'intimitat, L'habitació vermella que dóna títol al projecte artístic.

La pràctica artística de Bernardí Roig fa referència a una societat atrapada en una era caracteritzada per la manca de memòria històrica i identitat. A través de la pintura, les instal·lacions, el vídeo, l'apropiació fílmica o fins i tot la deriva assagística (com es pot apreciar en la recopilació de «monòlegs» al llibre Binissalem) es concentra en els conflictes que sorgeixen per l'absència de comunicació entre nosaltres . En un món pres pels mass-media, els individus de Roig han perdut l'habilitat per distingir entre la veritat i la ficció així entre allò que realment importa i allò trivial.

Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1Nial nou-180x178

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90