BANNERS BONART_1280x150

Exposicions

'Love Me Fast' de Noemi Iglesias Barrios al Museu Nacional Thyssen-Bornemisza

\'Love Me Fast\' de Noemi Iglesias Barrios al Museu Nacional Thyssen-Bornemisza
bonart madrid - 29/01/24

El Museu Nacional Thyssen-Bornemisza presenta l'exposició de Noemi Iglesias Barrios Love Me Fast, setena entrega del programa Kora, comissariat per Rocío de la Villa, que presenta cada any una mostra concebuda des de la perspectiva de gènere. En aquesta ocasió, el projecte gira al voltant de l'obra de Noemi Iglesias Barrios (Langreo, 1987), amb una vintena de peces que dialoguen amb alguns quadres de les col·leccions del museu i que estan realitzades en mitjans tan diversos com bronze, vidre, vídeo, fotografia i, principalment, porcellana. L'exposició compta amb la col·laboració de Las Rozas Village.

Love Me Fast, que es podrà visitar del 29 de gener fins al 28 d'abril, l'artista asturiana ens parla de l'amor romàntic a l'època de les xarxes socials, un amor idealitzat en un pla de felicitat consumista, confrontat amb les relacions tòxiques que sovint es produeixen. El resultat és una sèrie de peces de gran bellesa que, alhora, qüestionen allò que s'ha considerat art i artesania en la història de l'art, i actualment en l'art contemporani en ple segle XXI.

Noemi Iglesias és una de les artistes contemporànies que han tornat a posar la ceràmica i la porcellana al centre del sistema artístic, tant en fires i biennals com en exposicions a museus. El seu interès per aquesta mil·lenària tècnica l'ha portat a fer, en una mica més d'una dècada, nombroses residències en centres d'estudi de països de diferents cultures, des de Grècia, el Regne Unit i Hongria, fins a la Xina, Corea o Taiwan, assolint un gran mestratge en la seva execució. La tenacitat i la paciència que requereix l'aprenentatge i els processos de treball amb porcellana semblen ser un antídot davant del fast love que l'artista analitza, critica i jutja sense pal·liatius a la seva obra.

thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021thumbnail_arranzbravo. general 04-2014

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px