728x90

Exposicions

Una quinzena d'artistes exposen a la Galeria Duván-Espai 59

Una quinzena d\'artistes exposen a la Galeria Duván-Espai 59
bonart sant feliu de guíxols - 18/12/23

Des del 9 de desembre es pot visitar l'exposició col·lectiva nadalenca Nadalart a la Galeria Duván- Espai 59 de Sant Feliu de Guíxols. En aquesta mostra hi han participat els següents artistes: Ana Gutiérrez, Alberto Udaeta, Alex Pallí, Arcadi Moradell, Carles Piqueras, Duván, Marzo Mart, Mati Duch, Nei Albertí, Ralf Langenhor st, Ricardo Campos, Rosa Rosell, Salvador Sabater i Trevor Skinner.

Paral·lelament a l'exposició es pot apreciar la secció "Espacio Único" en el que hi podem apreciar el dibuix, la pintura, l'escultura i la ceràmica de Duván com també la fotografia de Salvador Sabater. Cal recordar que el passat octubre es va dur a terme una exposició d'art Coreà amb la finalitat de poder fer descobrir als visitants els talents emergents que amplien les fronteres de l'art a Corea que van ser Park Seong Whi i Lee Cheol Kyu. Per altra part, també es va presentar l'exposició Cosmos en la que Duván va afirmar que "més que la recerca d'un èxit, el treball de l'artista, és un anar cap a allò desconegut, és ampliar les possibilitats de la matèria i el pensament per portar-los a allò inèdit, sorprenent".

La mostra es podrà visitar fins al 31 de gener del 2024 i la galeria està oberta de divendres a diumenges, com també es fan visites concertades entre setmana.

La-Galeria-201602-recursBANNERS BONART_180x180

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90