Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Notícies

The Eleven House, nova 'concept gallery' a Girona

The Eleven House, nova \'concept gallery\' a Girona
bonart girona - 18/12/23

El passat 1 de desembre es va inaugurar la nova concept gallery The Eleven House a Girona, un projecte liderat per Susanna Cots. A partir del dia 2 de desembre es van obrir les portes al públic amb una exposició col·lectiva dels artistes representants per The Eleven House, entre els quals hi destaquen Bernat Sobrebals i Raúl del Sol.

Cinc anys després de llançar el seu projecte més personal, The Eleven House, Cots expandeix la marca i aterra a la capital gironina amb aquesta nova galeria, que neix com a alter ego de la home de Peratallada. La galeria vol ser el punt de trobada d'art, cultura i disseny sota el segell de la marca TheEleven House i curat amb la filosofia de Susanna Cots, líder del seu estudi d'interiorisme des de fa quasi 25 anys. El projecte, que forma part d'una fase expansiva de la marca que té com a motor les inquietuds culturals de la dissenyadora, va una passa més enllà ja que segons Cots "costa trobar un concepte que defineixi en si mateix tot el que pot cabre dins l'univers The Eleven, per això, parlem de 'concept gallery', perquè l'art és l'eix transversal que alimentarà totes les propostes culturals".

La dissenyadora també explica que "trobarem disseny encapsulat en qualsevol disciplina artística" sobre la seva visió del projecte cultural que podrà trobar-se entre les parets de TheEleven Gallery a Girona. "L'art arribarà a través de propostes teatrals o d'obres que acaben impactant i aportant alguna cosa més que emoció", ens avança. Una filosofia de treball que Susanna Cots duu projectant tant en els seus espais com en els seus projectes creatius i que ara veurà la llum en la propera concept gallery a Girona. I també assenyala que "viurem un espai en el qual la cultura s'expandeix de principi a fi de l'espai i on maximitzem l'emoció i diversifiquem l'expressió".

Susanna Cots i The Eleven House 

The Eleven House és la marca que la dissenyadora Susanna Cots ha creat per a comparar la seva visió del disseny, l'art i la cultura. Una invitació a descobrir la bellesa de la imperfecció que hi ha en qualsevol racó de les nostres vides. Cal recordar que el primer projecte va néixer al cor de l'Empordà, en un espai dissenyat amb extrema sensibilitat.

The Eleven House Peratallada és galeria d'art i boutique de disseny, llibres i cultura. Cots fa més de vint anys que dissenya espais amb un talent innat per crear equilibri i confort visual. La seva manera de treballar la il·luminació, el binomi distribució-emoció i la natura fa que el seu disseny interior afavoreixi la consciència, el benestar i l'atenció plena.

El treball de la dissenyadora ha estat reconegut per premis de prestigi internacional com els German Design Awards (Alemanya, 2020), els Luxury Lifestyle Awards, els Lux Life (Anglaterra, 2017 i 2018) i els Idea Top Awards (China, 2012 i 2013). El seu perfil ha aparegut destacat en publicacions de més de trenta països com també ha participat com a ponent en xerrades de disseny en àmbits professionals i universitaris.

Nial nou-180x178300x300

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px