banner-1280x150-gene

Biblioteca

Presentació del llibre ONÍRICA a la Fundació Valvi

Presentació del llibre ONÍRICA a la Fundació Valvi
bonart girona - 18/12/23

El 13 de desembre a les 18:30 hores es va dur a terme la presentació del llibre ONÍRICA a la Fundació VALVI de Girona. En aquest acte hi van ser presents l'artista visual, fotògrafa i autora del llibre Anna Bahí, Paco Viciana, pianista i compositor i Jaume Geli, artista multidisciplinari.

Durant el transcurs de l'esdeveniment es van poder visualitzar alguns dels audiovisuals de l'espectacle, així com les fotografies del llibre i la presència del faristol creat per Jaume Geli (part de l'escenografia). A la part final d'aquest esdeveniment el pianista i compositor Paco Viciana va oferir un petit concert al piano de l'espectacle ONÍRICA amb els audiovisuals, que es van poder veure a l'estrena.

Cal dir que aquest projecte ha estat creat amb el suport dels Ajuts Girona CREA 2023, l'Ajuntament de Girona així com la Fundació Lluís Coromina, la Diputació de Girona i l'Ajuntament de Banyoles. Aquest llibre ha estat editat per edicions MMV Mia Masgrau.

Segons paraules de la seva autora, Anna Bahí "aquest llibre tracta el tema de la mitificació de la natura com espai sagrat a través el món dels somnis, i és mitjançant aquest llibre on la representació d'imatges fotogràfiques d'atmosfera afable i suggerent, mostrada a través de 108 pàgines, vol retre homenatge a una natura delicada, eterna, harmoniosa, lluminosa així com ombrívola i poderosa, vivent i conscient de si mateixa. En aquest cas, la natura se'ns mostra en tot la seva esplendor, plena de color, plena de força i amb una màgia mística."

Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90