0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Notícies

'Intersection', un migmetratge produït per Bonart Cultural

\'Intersection\', un migmetratge produït per Bonart Cultural
bonart palafrugell - 11/12/23

El Teatre Municipal de Palafrugell van acollir el 9 de desembre l'estrena d'Intersection, un migmetratge documental sobre la trajectòria artistica d'Eduard Bigas com a pintor, produït per Bonart Cultural i Palafrugell Cultura. Aquest migmetratge suposa també la primera incursió de Bonart Cultural en en l'àmbit de la producció cinematogràfica.

\'Intersection\', un migmetratge produït per Bonart Cultural

El migmetratge mostra la trajectòria d'Eduard Bigas i está dirigit per Pol Alvaro amb la fotografia de Laia Palomeras i el disseny sonor de Bernat Lloret; i està previst que properament es projecte als Cinemes Truffaut de Girona. 

D’ençà de la seva primera exposició individual el 1990 a la Sala d’Art L’Artística Girona, Eduard Bigas comença a viatjar portat per un impuls imparable de conèixer món. Va passar uns mesos a Sydney i Nova York i va tornar d’aquestes residències amb diverses sèries de dibuixos inspirats en aquests viatges.

L’any 2002 va traslladar-se a viure a Londres, on va mostrar la seva obra en exposicions a la Brick Lane Gallery i al Nettie Horn Gallery. Actualment, des de fa més de deu anys, Berlín és el centre de la seva vida artística i personal.

\'Intersection\', un migmetratge produït per Bonart Cultural

El seu darrer treball s’ha exposat a Berlín, Düsseldorf, Hamburg, Venècia i Taiwan. Totes aquestes propostes han sorgit després de la col·laboració entre l’empresa Bonart Cultural i l’Ajuntament de Palafrugell, on a través d’un comitè impulsor s’ha treballat la multiplicitat d’espais i obres de la figura d’Eduard Bigas.

SS_Bonart-180x180-OnlineJP_Bonart-180x180-Online_

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px