BONART_1280x150

Notícies

Cabosanroque i l’exploració de les sonoritats múltiples protagonistes d'INCLASSIFICABLES

El programa s'adreça a tots els públics, amb la voluntat d'apropar als ciutadans del nostre país, de manera intergeneracional, els creadors més rellevants i el seu instint artístic. Un programa conduït per David Escamilla i Ricard Planas i que es va gravar a la Fundació-Museu Antoni Tàpies de Barcelona.

Cabosanroque i l’exploració de les sonoritats múltiples protagonistes d\'INCLASSIFICABLES
bonart barcelona - 09/12/23

Aquest diumenge 10 de desembre, INCLASSIFICABLES, pòdcast a Catalunya Ràdio, tindrà com a convidats a Cabosanroque. David Escamilla i Ricard Planas conversaran amb aquest duet de creadors sonors que generen vida i pensament a través de la llibertat expressiva, de l’art immersiu i l’exploració de les sonoritats múltiples, ajudant a generar tensió creativa entre disciplines artístiques. També tindrem de convidada a Imma Prieto (directora de la Fundació-Museu Antoni Tàpies) i coneixerem d’aprop quin serà el programa d’activitats per a celebrar l’ Any Tàpies. 

Impulsat i creat per Bonart Cultural, INCLASSIFICABLES viatja cada quinze dies arreu de Catalunya, cercant espais d'art, estudis creatius, museus i fundacions. David Escamilla i Ricard Planas conversen, molt de prop, amb els nostres artistes de prestigi més internacionals: Albert Serra, Marcel·lí Antúnez Roca, RCR Arquitectes, Cabosanroque, Franc Aleu... Pintors, escultors, arquitectes, cineastes, performers i creadors d'experiències immersives. 

Així també, cada pòdcast d'INCLASSIFICABLES, que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de la Fundació Lluis Coromina, es materialitza des d'un espai d'art de la geografia catalana: la Fundació Antoni Tàpies, l'Estudi d'Arquitectura RCR, la KBr Fundació Mapfre, la Fundació Lluís Coromina, Fundació Palau, Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), etc.

Cabosanroque i l’exploració de les sonoritats múltiples protagonistes d\'INCLASSIFICABLES D'esquerra a dreta, Roger Aixut, Laia Torrents, Imma Prieto, Ricard Planas i David Escamilla. Fotografia feta al primer pis de la Fundació Tàpies.

Propers INCLASSIFICABLES:

El 24 desembre. L’arquitectura d’arrels olotines ultralocals amb dimensió internacional: l’estudi RCR Arquitectes. Conversarem amb els inclassificables RCR Arquitectes, una triada de creadors d’espais singulars, un equip multidisciplinar que sedueix el món sencer des de l’autenticitat i la connexió amb les arrels. Amb Ramon Folch (President de la Fundació RCR Bunka) compartim quines son les claus de comprensió i l’equilibri entre l’arquitectura i els entorns naturals.


El pòdcast INCLASSIFICABLES comparteix, amb els creadors més heterodoxos i d'esperit més lliure, els seus èxits i reptes. INCLASSIFICABLES s'adreça a tots els públics, amb la ferma voluntat d'apropar als ciutadans del nostre país, de manera intergeneracional, els creadors més rellevants i el seu instint artístic.

 

Enllaç al programa INCLASSIFICABLES

Nial nou-180x178Baner-generic-180x180_

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal