728x90

Exposicions

Raúl Barrilado 'Entre la ciutat i el somni' a la Fundació Atrium Artis

L'exposició revela la maduresa creativa i la varietat de registres de l’artista

Raúl Barrilado \'Entre la ciutat i el somni\' a la Fundació Atrium Artis
bonart girona - 30/11/23

La Fundació Atrium Artis presenta l'exposició de l'artista Raúl Barrilado Entre la ciutat i el somni. Format en la il·lustració tècnica, Raúl Barrilado (Granollers, 1972) s’ha sentit atret sempre per l’expressió pictòrica, a la qual es dedica completament des de fa uns anys. Aquesta exposició ès una selecció ben estructurada i pensada.

La primera serie que trobem és la consagrada a escenes de metro.Són peces majoritàriament de generós format, en blanc i negre, realitzades amb grafit i de vegades oli sobre tela. De to hiperrealista, mostren personatges potents. “En una època viatjava constantment amb metro”, recorda Raúl, “sóc molt observador i estudiava la gent. Sempre m’ha agradat molt la figura humana. Així em va anar sorgint la idea de pintar els viatgers abstrets en les seves tasques, captar les cares, el posat treballava a partir de fotos, i amb elles feia una composició. No es tracta d’escenes reals, sinó de combinació de figures captades a diferents interiors de transport”.

Al costat d’aquest conjunt de caràcter radicalment urbà, Barrilado presenta un altre treball més recent, on ha pintat edificis d’arquitectura fantàstica emmarcats en un paisatge mediterrani de blaus celestes i marins. “Aquestes són obres de somieig, en les quals pretenc fer un gir i experimentar amb el vessant arquitectònic, que m’interessa molt. He pintat perspectives impossibles, que no es corresponen amb els espais de la vida real”, explica Raúl.

Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90