banner_aire_bonart_horitzontal

Exposicions

Alexandra Francés exposa a la Sala Galatea de l'Hotel Alàbriga Home & Suites

Alexandra Francés exposa a la Sala Galatea de l\'Hotel Alàbriga Home & Suites
bonart s'agaró - 19/07/23

El passat 11 de juliol a les 19:30 hores del vespre es va dur a terme la inauguració de la nova exposició temporal de la pintora francesa Alexandra Francés (Maraussan, França, 1977) a la Sala Galatea del prestigiós Hotel Alàbriga Home & Suites de S'Agaró.

L'acte, que va ser inaugurat a càrrec de la directora de l'hotel Svetlana Scherer i la pintora francesa, va estar presenciat per diferents visitants i col·leccionistes francesos, russos, catalans i espanyols com també hi van assistir l'alcalde de Platja d'Aro, Maurici Jiménez i Ruiz i la nova regidora de cultura del seu consistori.

Durant el transcurs de l'acte es van servir uns refrigeris als visitants i tot seguit es va fer una visita guiada a càrrec de la mateixa artista. Per la seva part, l'empresa Roche Bobois de Girona va ser l'encarregada de cedir una sèrie de sofàs a l'hotel, que van donar un punt d'elegància i distinció a l'exposició. La guinda de l'acte la va posar la música que va punxar un DJ, que es va contractar expressament per aquesta ocasió.

Pel que fa al darrer treball d'Alexandra Francés ens podem adonar en què les seves obres com la base de les seves creacions artístiques es basa en les seves arrels realistes. També podem observar com les seves pinzellades dinàmiques desvien els seus retrats del seu realisme característic amb un estil molt peculiar i original.

Els retrats de Francés destaquen pels seus colors vius, que donen molt de moviment als quadres i també ens podem adonar com l'artista sap jugar de forma magistral amb el tema de la llum.

Cal destacar que ens aquesta exposició hi ha dos retrats en homenatge a Salvador Dalí com també a persones i mascotes de l'entorn de la pintora francesa.

Alexandra Francés actualment viu i treballa a Béziers, que pertany al departament d'Hérault, en la regió de l'Occitània.
La mostra es podrà visitar durant tot aquest mes a la Sala Galatea de l'Hotel Alàbriga Home & Suites de Sagaró, que gaudeix d'un espai de 300 m² i que està completament equipada per uns sistemes audiovisuals d'alta tecnologia.

Nial nou-180x17812M_VOT_INFORMATIU_300x250

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal