Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Notícies

El Vida, una experiència plàstica i sonora

El Vida, una experiència plàstica i sonora

Un cop acabat el Festival VIDA a Vilanova i la Geltrú ja s’està preparant la propera edició que serà la desena i per tant tindrà uns plusos de celebració, com és un dia més de festival, de dijous a diumenge. 

Enguany el VIDA va apostar per joves promeses a la vegada que presentava un cartell amb músics i bandes consagrades com Suede. En l’aspecte plàstic i gràfic els marcians Comecocos relluïen en els diversos escenaris i paisatges d’aquest gran festival que es celebra al voltant de la Masia d’en Cabanyes, una mansió neoclàssica on van viure el poeta preromàntic  Manuel de Cabanyes i el pintor modernista Alexandre de Cabanyes, entre d’altres membres d’una nissaga marcada per la comercialització dels vins catalans.

L’element central de la gran explanada on s’instal·len els dos escenaris principals, Estrella Daurada i La Masia, estava ocupat per una intervenció minimal, un conjunt de bidons cúbics semitransparents reforçats amb les reixes de metall que apel·laven a la idea de sostenibilitat i als problemes que estem abordant al voltant de l’aigua. La il·luminació nocturna conferia a aquest conjunt una presència vistosa i tant mateix inquietant, al seu voltant acampaven les famílies amb nens que és un dels públics fonamentals del VIDA festival. 

El camí cap al bosquet remetia als videojocs i allà al fons una petita cúpula geodèsica convidava als participants a jugar als marcianitos dels anys vuitanta, un clàssic. 

Tot el VIDA respira camp i bucolisme, la localització és perfecta i conta a més amb l’additiu de la Daurada i la Tintorera, espais a la vora del mar que dissabte al matí ofereixen una alternativa complementària i matinera. 

Ja a la venda els abonaments per l’any que ve. I esperem sigui apoteòsic i independent com sempre ha estat el VIDA Festival de Vilanova i la Geltrú.   

Eude, genericBonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90