Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

'Del caos a l'èxtasi' al Centre Cultural La Mercè

\'Del caos a l\'èxtasi\' al Centre Cultural La Mercè
bonart girona - 16/06/23

Dilluns 19 de juny, el Centre Cultural La Mercè explora l'univers poètic i científic de David Jou. La proposta escènica del ballarí Francesc Bravo i l'actor Jordi Coromina. La mostra, que es desenvoluparà a les 19h, navega entre la ciència, la tecnologia i la poesia, i dialoga sobre temes com el nombre pi, la teoria de la relativitat, la pintura de Miquel Barceló o la mateixa Marylin Monroe.

'Del caos a l'èxtasi' beu de reculls poètics de David Jou com 'L'èxtasi i el càlcul' o 'L'huracà sobre els mapes', entre d'altres. El ballarí Francesc Bravo i l'actor Jordi Coromina proposen una peça que recorre per la paraula de Jou, creant vincles entre la ciència i les humanitats, la tecnologia i l'art, el coneixement i l'espiritualitat.

L'espectacle es divideix en cinc àmbits: Caos, Creació, Cosmos-Ciència, Humanitat i Final. En cadascun d'aquests hi trobem la poesia recitada per Coromina acompanyada d'una acurada transcripció gestual de Bravo.

A través de la mitologia, la religió o els llenguatges numèrics, el públic es pot endinsar en l'univers del poeta que es mou, valgui la redundància, entre el caos de l'existència i l'èxtasi de la contemplació.

\'Del caos a l\'èxtasi\' al Centre Cultural La Mercè

Eude, genericthumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90