JP_Bonart-1280x150px-Online-

Exposicions

Foto Colectania presenta ‘Lo Indestructible’, la primera exposició monogràfica d’Albarrán Cabrera

Foto Colectania presenta ‘Lo Indestructible’, la primera exposició monogràfica d’Albarrán Cabrera
bonart barcelona - 16/06/23

La Fundació Foto Colectania, amb la col·laboració de la Fundació Banc Sabadell, presenta el pròxim dimarts 27 de juny, l'exposició Albarrán Cabrera. El duet artístic ha creat un univers de bellesa al voltant del temps, la identitat i la memòria. La seva obra es caracteritza per la diversitat de tècniques fotogràfiques que utilitzen i que donen a les seves imatges, una càrrega estètica i artesanal molt especial. La mostra recull prop de 90 fotografies de les seves sèries més emblemàtiques.

Ángel Albarrán i Anna Cabrera han treballat de manera col·laborativa com a fotògrafs des de 1996. Influïts per pensadors, cineastes, escriptors i artistes, tant occidentals com orientals, utilitzen el mitjà fotogràfic per a qüestionar les idees preconcebudes sobre el temps, el lloc o la identitat.

L'exposició, comissariada per Irene de Mendoza, recull una selecció de més de 90 imatges de les seves sèries més emblemàtiques, que han realitzat durant gairebé dues dècades de tasca fotogràfica: The Mouth of Krishna, The Indestructible, This is you here, Kairos y Nyx.

La seva obra està present en col·leccions, tant públiques com privades, i les publicacions editorials tenen una gran acollida en l'àmbit nacional i internacional.

Nial nou-180x178thumbnail_arranzbravo. general 04-2014

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1