Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Notícies

El Vida de Vilanova i la Geltrú, "sold out" en la 9a edició

El Vida de Vilanova i la Geltrú, \

El Vida 2023 és el festival de música independent que es celebra els dies 29 i 30 de juny i l'1 de juliol. La ubicació de la Masia d'en Cabanyes amb el seu bosc i diverses àrees de jardins i barbacoes, molt a prop de Vilanova i la Geltrú, fan del VIDA un festival únic i recomanable a les famílies amb infants així com al públic jove i també als eterns joves de més de 50 anys. La proximitat amb el càmping Vilanova Park és un dels punts a favor de la proposta musico-estival. El VIDA Festival ofereix un centenar de concerts i sessions de punxadiscos procedents dels Estats Units, Noruega, Mèxic, Uruguai, Brasil, França, Anglaterra, Escòcia, Dinamarca, Angola, Catalunya i l'estat espanyol. La varietat d'espais a l'aire lliure permet un sojorn distret. A més a més, el festival té un programa extra, la matinal especial que té lloc a La Daurada, un espai deliciós, arran de mar, en l'àmbit de la platja i a tocar del port de Vilanova i la Geltrú, dissabte a migdia. Són els concerts en horari vermut, Mediterràniament, on actuaran Franc Moody, OKDW i Selva Nua.

Un dels trets distintius del VIDA és l'ambientació artística dels espais, amb el leitmotive THIS IS NOT A FESTIVAL. Les sorpreses dels creadors plàstics que participen en aquests enviroments, forma part de l'ADN d'aquest Festival que ha creat escola i que té una de les millors posicions en el rànquing dels mateixos músics i artistes. El VIDA demostra any rere any que l'aposta per propostes singulars i el descobriment de nous talents són la clau de l'èxit total, a més de la localització idíl·lica i el clima distès. Enguany s'han exhaurit els abonaments tres mesos i mig abans del festival, obligant a penjar el cartell d'abonaments esgotats a tres mesos vista de l'esdeveniment.

El festival VIDA de Vilanova i la Geltrú en la seva 9a edició aposta per un cartell original i transversal on es combinen clàssics de l'indie:The Libertines, Suede, Spiritualized, Lori Meyers, amb propostes musicals inèdites com Pongo, L'Impératrice, Tim Bernardes, Valeria Castro, La Plazuela i artistes del país com Julieta o Maria Hein.

Line-Up VIDA 2023

La capçalera del VIDA 2023 està farcida de noms internacionals: Jungle (DJ Set), Suede, The Libertines, Franc Moody i Spiritualized, la noruega Aurora, la mexicana Julieta Venegas, l'uruguaià Jorge Drexler, els francesos L'Impératrice, els estatunidencs Panda Bear & Sonic Boom i Whitney i els escocesos Glasvegas. La part espanyola la component Lori Meyers, La Casa Azul, Xoel López o Niño de Elche.

Hi podrem trobar i escoltar joies internacionals: els anglesos Alex Amor, Keg o The Gulps, el brasiler Tim Bernardes, l'angolesa Pongo, els estatunidencs Dehd i els danesos Tachys.

El cartell del VIDA compta amb un bon grapat d'artistes estatals com Valeria Castro, dani, La Costa Brava, La Plazuela, Ghouljaboy, Irenegarry, Rosin de Palo i Dharmacide i amb artistes dels països catalans com Queralt, Lahoz, Núria Graham, Julieta, Socunbohemio, Henrio, Maria Jaume, Ernest Crusats, Lisasinson, Ven'nus, Maria Hein ,Hologramma, Habla de mí en presente, Galgo Lento, Rombo, Massaviu, Alba Morena, Selva Nua, Killin' Cactuz, Yaunest, Xicu, ZA! & La Trans-megacobla, OKDW i Playback Maracas.

Els escenaris Estrella Damm i La Masia són els principals del Vida i acullen els caps de cartell i els artistes internacionals. Hi actuaran Julieta Venegas, Suede o The Libertines així com La Casa Azul, Lori Meyers o Xoel López.

L'escenari La Cabana Jägermusic és una cabana integrada a l'entorn boscós, apadrinat pel programa Jägermusic, de suport al talent nacional emergent. Comptarem amb les actuacions de Rosin de Palo, Irenegarry, Lisasinson, Dharmacide i Ghouljaboy

L'escenari La Cova by Eastpak, el més bandarra i trencador de tots, presentarà les execucions d'Alex Amor, The Gulps, Julieta i Hologramma. Mentre que la barca de Mediterràniament, un dels formats escènics més íntims i propers del VIDA acollirà a Niño de Elche, Valeria Castro, Tim Bernardes i Tachys.

L'estètica del VIDA queda reflectida en el marxandatge, samarretes i vasos i tota la panòplia de parades on es poden adquirir productes artesans de proximitat. La bona música està assegurada i el bon tec també.

canal-mnactec-180-180Baner-generic-180x180_

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px