Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Certàmens

5 artistes espanyoles participen a la secció d'Art Situations d'ARCOmadrid 2023

5 artistes espanyoles participen a la secció d\'Art Situations d\'ARCOmadrid 2023
bonart madrid - 27/02/23

Un total de cinc artistes espanyoles han participat en la secció Art Situations de 500 m² al pavelló 7 d'Ifema, amb motiu de la fira Arco 2023. Les artistes participants d'aquesta edició han estat: Elena Aitzkoa, Nora Aurrekoetxea, Lucía Bayón, Pablo Capitán del Río, Aleix Plademunt, Elsa Brès, Salomé Chatriot, Marie-Luce Nadal, Benoït Piéron i Yoan Sorin. La selecció d'aquest any ha estat realitzada pel comitè d'experts d'Art Situations que són Maria del Corral i Vicent Todolí, Lorena Martínez i Chus Martínez.

Aquesta exposició ha vingut acompanyada de l'edició d'un llibre bilingüe en llengua espanyola i anglesa titulat "Digo a la Tierra: fluyo. Al Agua: soy" amb text de Chus Martínez, que vertebra tota la publicació, i reuneix els deu artistes que participen en aquesta edició d'Arts Situations. Segons Chus Martínez "aquest llibre és una reunió que aspira a fundar relacions futures robustes. Relacions entre els lectors i els artistes, i també entre aquests últims. És això possible? Així ho considerem. Els llibres són ideals per captar certs moments i l'actual és sens dubte important".

L'editorial Turner ha estat l'encarregada de dissenyar una edició molt cuidada, que es distribuirà en l'àmbit internacional. El llibre parla de l'obra dels artistes que exposen en l'edició d'Art Situations d'enguany i segons Martínez "els artistes referenciats formen un grup eclèctic, tant en el formal com en el material, que buscar abordar la necessitat de tendresa, així com un nou amor per la vida".

Art Situations és una organització privada sense ànim de lucre que vol promoure la difusió del sector més jove de l'art actual i apropar-lo a un públic més ampli, amb una mirada perspectiva. La seva fundadora, Pilar Forcada va ser l'ànima d'Arts Situations i després de la seva mort, el seu marit Marcel Pascual, actual director d'Art Situations, l'ha rellevat en aquest projecte. L'objectiu d'aquesta exposició que es presenta dins el programa d'Arco Madrid 2023 és el de promocionar aquesta mostra que es durà a terme per Espanya i França.

Eude, genericinclassificables

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90