CCCB

El CCCB és el centre de cultura contemporània de Barcelona, ocupa l'antic convent de Sant Agustí, al districte de Ciutat Vella.

És conegut per ser un espai de debat i reflexió, on es tracten temes d'actualitat, com ara els desafiaments de la globalització, els nous mitjans de comunicació, el disseny i la sostenibilitat. Està dedicat a la ciutat i a la cultura urbana, als moviments socials i als fenòmens culturals que configuren l'esfera pública.

El CCCB organitza exposicions, conferències, festivals, concerts i molts altres tipus d'activitats culturals. El centre també participa en projectes internacionals i col·labora amb diverses institucions culturals a tot el món.

CCCB exposicions

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) ofereix una àmplia varietat d'exposicions que inclouen art contemporani, temes socials i culturals, història i tecnologia. Les exposicions solen ser innovadores i reflexives, enfocant-se en qüestions rellevants com la globalització, els moviments socials, el medi ambient, i l'impacte de les noves tecnologies en la societat.

El CCCB es manté constantment actualitzat amb temes d'interès públic i tendències culturals, atraient tant públic local com a visitants internacionals. A continuació, podeu consultar el conjunt de notícies relacionades amb aquest espai que han estat publicades al nostre mitjà.

Articles relacionats amb CCCB

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90