JP_Bonart-1280x150px-Online-

Exposicions

'Univers Blau' de Tomàs Pons al Parc dels Estanys de Platja d'Aro

\'Univers Blau\' de Tomàs Pons al Parc dels Estanys de Platja d\'Aro

El 13 d'abril es va inaugurar la nova exposició temporal de Tomàs Pons, Univers Blau, al Parc dels Estanys de Platja d'Aro. Aquesta exposició té com a objectiu el de mostrar els personatges dels nostres mites i llegendes marineres. La mostra fa referència als personatges ancestrals que hem heretat i que viuen dins la nostra imaginació.

La majoria de les escultures són guerrers, reis i deesses que creen el nostre univers blau de fantasia. Venen a ser els herois, que des de sempre, lluiten per protegir un planeta blau, que malauradament ara necessita ajuda. Un total de tretze peces configuren aquesta proposta d'escultura de gran format a cel obert la majoria són fetes de bronze, ferro o alumini d'un artista format a l'Acadèmia de Belles Arts de Florència i a la Universitat de Disseny Linz.

Cal dir que Pons també combina la seva feina com a professor d'escultura amb la creació artística al seu taller i actualment té obra en diferents col·leccions privades i fundacions d'art d'arreu del món (Itàlia, Tailàndia, Països Baixos, Suïssa, EUA o Sud-àfrica).

Els horaris de visita a l'exposició són de dilluns a diumenge de 7:00 a 21:00 hores (juny a setembre) i de 8:00 a 18:00 hores (octubre a maig) i es podrà visitar fins al 23 de febrer del 2025.

JP_Bonart-180x180-Online_thumbnail_arranzbravo. general 04-2014

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px