JP_Bonart-1280x150px-Online-

Notícies

Cicle de conferències 'La comunicació de proximitat en l’era de la globalitat' organitzat per la Càtedra Hipòlit Nadal i Mallol

La Càtedra vol ser un referent de la recerca en l’àmbit de la comunicació, mitjançant la promoció d’activitats de dinamització cultural i científica, amb la participació de la societat i dels professionals implicats

Cicle de conferències \'La comunicació de proximitat en l’era de la globalitat\' organitzat per la Càtedra Hipòlit Nadal i Mallol
bonart girona - 20/03/24

La Càtedra Hipòlit Nadal i Mallol de Revistes en Català de la Universitat de Girona organitza el cicle de conferències 'La comunicació de proximitat en l’era de la globalitat', amb l’objectiu d’oferir coneixement i reflexionar sobre fenòmens comunicatius generals des de perspectives i experiències particulars. 

Les sessions del cicle de conferències són:

MEMÒRIA POPULAR I PATRIMONI A TRAVÉS DE LES REVISTES. Amb la participació d’Àngel Madrià, editor de la revista Gavarres, Vicenç Relats, editor de la revista Vallesos i Rosa Serra, directora de la revista L’Erol. Modera: Lluís Costa, director de la Càtedra Hipòlit Nadal i Mallol de Revistes en Català. Data/hora: 19 de març del 2024, a les 12 h a la Fundació Valvi.

LA RÀDIO DE PROXIMITAT: EL CAS DE GIRONA FM. Amb la participació d’Oriol Mas, director de l’emissora Girona FM. Data/hora: 2 d’abril del 2024, a les 11.30 h a l Biblioteca Rahola de Girona.

LES TELEVISIONS LOCALS: PASSAT, PRESENT I FUTUR DE TELEVISIÓ DE GIRONA. Amb la participació de Joan Roura, soci fundador de TVGi i Àlex Martí, director de TVGi. Data/hora: 30 d’abril del 2024, a les 11.30 a la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona.

LA COMUNICACIÓ DE L’ART A TRAVÉS DE LA REVISTA BONART. A càrrec de Ricard Planas Camps, editor i director de Bonart Data/hora: 14 de maig del 2024, a les 12 h al Bòlit, Centre d’Art Contemporani.

 

 

Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1SS_Bonart-180x180-Online

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal