banner_aire_bonart_horitzontal

Exposicions

La Galeria Espai Cavallers presenta 'Dona i Terra'

'Dona terra', una experiència visual i reflexiva sobre la dona i la natura, es pot visitar fins al 13 d'abril de 2024

La Galeria Espai Cavallers presenta \'Dona i Terra\'
bonart lleida - 18/03/24

La Galeria Espai Cavallers continua amb el compromís de visualitzar el treball d’artistes dones amb la ja tradicional exposició d’artistes dones. La galeria va inaugurar el passat 8 de març l’exposició Dona i Terra amb la participació d'artistes de la Galeria Espai Cavallers: Sònia Alins, Alexandra Balaguer, Lily Brick, Lita Cabellut, Olga Cortadelles, Tamara Dahlke, Elsa Garate, Carole Puéo, Palmira Rius, Aurembiaix Sabaté, Anna Terricabras i Mireia Serra.

En aquest projecte expositiu, cada una d'elles ha convidat una artista, no habitual a la galeria, perquè faci un diàleg amb la seva pròpia obra i enriqueixi el concepte de l'exposició a través de la seva perspectiva. Per una banda, aquesta exposició pretén ser una experiència visual i reflexiva on es vol explorar la intersecció entre la creativitat de les dones i la seva connexió amb la natura, és a dir, la relació harmoniosa entre l’expressió artística, la feminitat i la terra; feminitat en relació amb la natura a través de pintura, escultura, “street art” i teixit, que ens mostraran l’harmonia amb els entorns naturals, ressaltant la bellesa i la fortesa d’ambdues.

 D’altra banda, es vol mostrar la seva preocupació per l'emergència climàtica i la relació desigual ésser humà/naturalesa amb la voluntat que a través de l’art en femení  es proporcioni una plataforma única per expressar la complexitat de la relació entre les dones i l'emergència climàtica, creant consciència i fomentant accions positives.

 

Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1Eude, generic

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88