banner_aire_bonart_horitzontal

Notícies

Inclassificables analitza la cuina creativa de Ferran Adrià

El programa s'adreça a tots els públics, amb la voluntat d'apropar als ciutadans del nostre país, de manera intergeneracional, els creadors més rellevants i el seu instint artístic. Un programa conduït per David Escamilla i Ricard Planas i que es va gravar a la Fundació Catalunya La Pedrera.

Inclassificables analitza la cuina creativa de Ferran Adrià
bonart barcelona - 19/03/24

El 17 de març, INCLASSIFICABLES, pòdcast a Catalunya Ràdio, va tenir com a convidat a Ferran Adrià. David Escamilla i Ricard Planas van conversar amb el cuiner Ferran Adrià, un creador singular que ha transformat les estructures de la cultura gastronòmica a nivell global. També Inclassificables va compartir mirades personals i intransferibles amb el fotògraf Francesc Guillamet, autor de les imatges vinculades a Adrià, El Bulli i a d'altres cuiners de primera línia. Com a convidada, Inclassificables va comptar amb Anna Ramos, directora de la Fundació Mies van der Rohe, coneixem els reptes de la Fundació i l'ambiciós programa Barcelona 2026: Capital Mundial de l'Arquitectura. 

Inclassificables analitza la cuina creativa de Ferran Adrià

Impulsat i creat per Bonart Cultural, INCLASSIFICABLES viatja cada quinze dies arreu de Catalunya, cercant espais d'art, estudis creatius, museus i fundacions. David Escamilla i Ricard Planas conversen, molt de prop, amb els nostres artistes de prestigi més internacionals: Albert Serra, Marcel·lí Antúnez Roca, RCR Arquitectes, Cabosanroque, Franc Aleu... Pintors, escultors, arquitectes, cineastes, performers i creadors d'experiències immersives. 

Així també, cada pòdcast d'INCLASSIFICABLES, que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de la Fundació Lluis Coromina, es materialitza des d'un espai d'art de la geografia catalana: la Fundació Antoni Tàpies, l'Estudi d'Arquitectura RCR, la KBr Fundació Mapfre, la Fundació Lluís Coromina, Fundació Palau, Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), etc.


El pòdcast INCLASSIFICABLES comparteix, amb els creadors més heterodoxos i d'esperit més lliure, els seus èxits i reptes. INCLASSIFICABLES s'adreça a tots els públics, amb la ferma voluntat d'apropar als ciutadans del nostre país, de manera intergeneracional, els creadors més rellevants i el seu instint artístic.

 

Enllaç al programa INCLASSIFICABLES

inclassificablesImpremta Pages - banner-180x178

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px