Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Exposicions

'Espais i Vulnerabilitat' al Museu de Terol

La mostra té per objectiu indagar a l'ambigüitat dels espais i els seus significats mitjançant una selecció d'obres de la col·lecció del Museu de Terol

\'Espais i Vulnerabilitat\' al Museu de Terol
bonart terol - 06/02/24

Fins al 14 d'abril es pot visitar l'exposició temporal Espais i Vulnerabilitat al Museu de Terol, comissariada per Nerea Ubieto i que indaga en el significat dels espais i de com aquests influeixen d'una manera molt diversa en l'ésser humà. Els espais no són estàtics sinó que el seu significat canvia segons el que s'hi hagi sentit. Por, alegria, angoixa o felicitat, són alguns dels sentiments que fan que un espai se senti com a refugi, calma o serenitat o, per contra, com a perill, amenaça o risc. A través d'una selecció d'obres pertanyents a la col·lecció del Museu Provincial de Terol, es proposa un recorregut en el qual conèixer, explorar i reflexionar sobre diferents espais, tant individuals com col·lectius, on els éssers humans viuen i senten.

Aquest itinerari es duu a terme de la mà d'onze autors com són Carlos Pazos, Teresa Lanceta, Javier Tudela, Javier Campano, Mayte Vieta, Montserrat Soto, Mónica Alonso, Alicia Framis, Alexander Apóstol, Pedro Pérez Esteban i Lara Almarcegui.

\'Espais i Vulnerabilitat\' al Museu de Terol

Per altra part, a partir del maig del 2024 es podrà veure l'exposició temporal titulada La Ternura, que suposa un acostament a la vida i obra de Remedios Clérigues Amigó. La mostra ha estat comissariada per Andrea Tolosa-Cotoré. La combinació de diferents disciplines com són l'escultura, l'escenografia, la pintura, el dibuix o les instal·lacions artístiques componen un discurs expositiu en què l'artista plasma la seva visió de la vida, on la cultura cobra gran importància en la construcció de l'individu i de la consciència feminista. La figura antropomòrfica d'una dona serveix de fil conductor en el qual, a través de la utilització de materials quotidians i humils, es fon un gust pel senzill, el natural i l'orgànic.

Els horaris de visita al Museu són de dimarts a divendres de 10:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 19:00 hores del vespre. Els dissabtes i diumenges el museu està obert de 10:00 a 14:00 hores. Els dilluns el museu està tancat.

SS_Bonart-180x180-OnlineEude, generic

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal