Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Notícies

INCLASSIFICABLES conversa amb Ivan Forcadell, creador d'universos autèntics

El programa s'adreça a tots els públics, amb la voluntat d'apropar als ciutadans del nostre país, de manera intergeneracional, els creadors més rellevants i el seu instint artístic. Un programa conduït per David Escamilla i Ricard Planas i que es va gravar al Museu d'Art Modern de Tarragona

INCLASSIFICABLES conversa amb Ivan Forcadell, creador d\'universos autèntics
bonart barcelona - 04/02/24

El 4 de febrer, INCLASSIFICABLES, pòdcast a Catalunya Ràdio, té com a convidat a Ivan Forcadell. David Escamilla i Ricard Planas conversaran amb Forcadell, un creador d'universos autèntics que connecten amb les arels i la tradició des d'una mirada lúdica. També Inclassificables té com a convidat a Manel Margalef (director del Museu d'Art Modern de Tarragona) amb el qual conversaran sobre els reptes d'aquest espai expositiu de referència de la Diputació de Tarragona.

Impulsat i creat per Bonart Cultural, INCLASSIFICABLES viatja cada quinze dies arreu de Catalunya, cercant espais d'art, estudis creatius, museus i fundacions. David Escamilla i Ricard Planas conversen, molt de prop, amb els nostres artistes de prestigi més internacionals: Albert Serra, Marcel·lí Antúnez Roca, RCR Arquitectes, Cabosanroque, Franc Aleu... Pintors, escultors, arquitectes, cineastes, performers i creadors d'experiències immersives. 

Així també, cada pòdcast d'INCLASSIFICABLES, que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de la Fundació Lluis Coromina, es materialitza des d'un espai d'art de la geografia catalana: la Fundació Antoni Tàpies, l'Estudi d'Arquitectura RCR, la KBr Fundació Mapfre, la Fundació Lluís Coromina, Fundació Palau, Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), etc.


El pòdcast INCLASSIFICABLES comparteix, amb els creadors més heterodoxos i d'esperit més lliure, els seus èxits i reptes. INCLASSIFICABLES s'adreça a tots els públics, amb la ferma voluntat d'apropar als ciutadans del nostre país, de manera intergeneracional, els creadors més rellevants i el seu instint artístic.

 

Enllaç al programa INCLASSIFICABLES

thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px