BANNERS BONART_1280x150

Convocatòries

Fundació Catalunya Cultura obre la convocatòria del Programa IMPULSA CULTURA 2024

Entre els 10 finalistes del Programa, un jurat d'expertes seleccionarà el guanyador del Premi IMPULSA CULTURA d'aquest any, dotat amb 10.000 euros

Fundació Catalunya Cultura obre la convocatòria del Programa IMPULSA CULTURA 2024
bonart barcelona - 23/01/24

La Fundació Catalunya Cultura obre la convocatòria del Programa IMPULSA CULTURA 2024 de la Fundació, un programa anual gratuït de formació, mentoria i acceleració que proporciona als participants recursos per ajudar-los a revisar, analitzar i millorar aspectes fonamentals dels seus projectes culturals. El període d’inscripció finalitza el pròxim 12 de febrer.

El Programa té l’objectiu de millorar la gestió i sostenibilitat de projectes culturals amb seu o activitat a Catalunya. Un Comitè d’Avaluació serà l’encarregat d’escollir els projectes participants, segons els criteris de selecció establerts a les bases. El Comitè seleccionarà els 10 projectes finalistes que optaran al Premi IMPULSA CULTURA 2024, amb una dotació econòmica de 10.000 euros, així com els Premis a la Cultura que concediran altres entitats vinculades a la Fundació. Tots els premis es lliuraran a La Nit de l’Empresa i la Cultura, que tindrà lloc el 23 d’octubre.

Els projectes interessats podran, prèvia inscripció, resoldre dubtes a la sessió informativa virtual que tindrà lloc el pròxim dilluns 29 de gener a les  11 h.

Què aporta el Programa als projectes culturals?

  • Formació i assessorament en àmbits essencials per a la consolidació dels projectes: empresarial, cultural, comunicatiu, etc.
  • Formació i/o acompanyament a càrrec de prop de 40 professionals experts en diferents matèries, que participen al llarg de les tres fases.
  • Aproximadament 300 hores de formació presencial i virtual.
  • Premis en metàl·lic i en espècies per als finalistes.
  • Oportunitat d’atraure l’interès empresarial i d’entitats públiques per potenciar aliances de col·laboració, així com fomentar sinergies entre el sector cultural.
  • Visibilitat dels projectes a través dels canals corporatius de la Fundació i d’actes amb una assistència elevada de públic de l’àmbit cultural i empresarial, i un destacat impacte mediàtic.
  • Integració dels participants en la Comunitat IMPULSA (formada per una xarxa de 255 projectes culturals).

Podeu consulta les bases al següent link

 

canal-mnactec-180-180JP_Bonart-180x180-Online_

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90