banner-oro-1280x150

Notícies

INCLASSIFICABLES conversa amb Mayte Vieta sobre les seves imatges silencioses

El programa s'adreça a tots els públics, amb la voluntat d'apropar als ciutadans del nostre país, de manera intergeneracional, els creadors més rellevants i el seu instint artístic. Un programa conduït per David Escamilla i Ricard Planas i que es va gravar al Museu d'Arqueologia de Catalunya

INCLASSIFICABLES conversa amb Mayte Vieta sobre les seves imatges silencioses
bonart barcelona - 25/01/24

El 21 de desembre, INCLASSIFICABLES, pòdcast a Catalunya Ràdio, va tenir com a convidada a Mayte Vieta. David Escamilla i Ricard Planas conversaran amb aquesta creadora generadora d'imatges que ens transmeten la fugacitat del temps viscut i el silenci com a ventre creatiu. També Inclassificables va tenir com a convidat a Jusèp Boya (director del Museu d'Arqueologia de Catalunya) amb el qual van conversar sobre les connexions entre memòria, arqueologia, objectes i la transmissió de coneixements.

Impulsat i creat per Bonart Cultural, INCLASSIFICABLES viatja cada quinze dies arreu de Catalunya, cercant espais d'art, estudis creatius, museus i fundacions. David Escamilla i Ricard Planas conversen, molt de prop, amb els nostres artistes de prestigi més internacionals: Albert Serra, Marcel·lí Antúnez Roca, RCR Arquitectes, Cabosanroque, Franc Aleu... Pintors, escultors, arquitectes, cineastes, performers i creadors d'experiències immersives. 

Així també, cada pòdcast d'INCLASSIFICABLES, que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de la Fundació Lluis Coromina, es materialitza des d'un espai d'art de la geografia catalana: la Fundació Antoni Tàpies, l'Estudi d'Arquitectura RCR, la KBr Fundació Mapfre, la Fundació Lluís Coromina, Fundació Palau, Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), etc.


El pòdcast INCLASSIFICABLES comparteix, amb els creadors més heterodoxos i d'esperit més lliure, els seus èxits i reptes. INCLASSIFICABLES s'adreça a tots els públics, amb la ferma voluntat d'apropar als ciutadans del nostre país, de manera intergeneracional, els creadors més rellevants i el seu instint artístic.

 

Enllaç al programa INCLASSIFICABLES

Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1thumbnail_arranzbravo. general 04-2014

Et poden
Interessar
...