Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Exposicions

'La suite del Cabagnon Núm. 2' d'Ivan Forcadell a l'Espai Isern Dalmau

Creador original i amb un estil propi, l'obra de Forcadell és contundent visualment i fa reflexionar el públic amb múltiples referències a diversos estils pictòrics, reinventant-se contínuament i utilitzant la seva experiència vital per transmetre-la a la seva creació

\'La suite del Cabagnon Núm. 2\' d\'Ivan Forcadell a l\'Espai Isern Dalmau
bonart barcelona - 17/01/24

La Fundació Lluís Coromina inaugura el 18 de gener a les 19 h a l'Espai Isern Dalmau, La suite del Cabagnon Núm. 2 de l'artista Ivan Forcadell, en homenatge a la famosa cabanya que l’arquitecte Le Corbusier va construir el 1952 a la Costa Blava com a regal per a la seva dona. Un espai mínim quadrat de 3,66 x 3,66 metres i 2,66 d’altura inspirat en el Modulor, fet completament de fusta, que reflexiona sobre l’espai mínim que necessitem els humans per viure, preocupació de molts arquitectes del segle XX i que connecta amb el mite de la cabanya primitiva.

La instal·lació que versa al voltant del concepte de l'espai propi on viure i, sobretot, on crear. No es tracta d’aïllar-se, sinó de trobar les millors condicions perquè la creació artística sigui sincera i faciliti la comunicació amb l’espectador. D'aquesta manera, el món personal d’Ivan Forcadell queda plasmat en un mural on es fusionen diversos llenços amb un collage fet a partir de retalls d’obres descartades que ell reutilitza.

Influenciat per les avantguardes pròpies de l'art modern, Iván Forcadell (Alcanar, 1993) és un artista multidisciplinari que produeix des de l'autenticitat i l'expressionisme per crear un cos de treball que es remet a l'autèntic ésser, les arrels i la mirada. L'artista entrellaça relats de la seva infància al camp, folklore i ironia apropant-se a aquestes qüestions amb harmonia i desenfat; el seu característic estil fresc i colorit és un posicionament contundent a favor de la capacitat d'impressionar de l'art i una crida a la reinvenció constant de l'artista per al qual la relació amb la seva obra suposa el pilar fonamental de la seva producció.

Forcadell troba la importància de la naturalesa i les relacions humanes, i com aquestes es relacionen amb la seva pròpia vida, la base de les seves obres. Per a ell és tan important l'honestedat en les seves sèries com la seva originalitat, duent endavant una constant investigació de noves tècniques i materials alhora que introdueix a les seves composicions elements de proximitat i objectes trobats.

 

Eude, generic300x300

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal