JP_Bonart-1280x150px-Online-

Convocatòries

Convocatòria oberta de Manifesta 15

Aquests projectes formaran part del principal programa biennal i es presentaran als 12 municipis que acolliran Manifesta 15 del 8 de setembre al 24 de novembre de 2024

Convocatòria oberta de Manifesta 15
bonart barcelona - 27/11/23

Amb motiu de la 15a edició de la Biennal Nòmada Europea, que se celebrarà a Barcelona i a 11 ciutats de la regió metropolitana, Manifesta 15 convida a proposar projectes que presentin enfocaments nous i visionaris de la transició ecològica a la qual ens enfrontem globalment.

Manifesta 15 convida a creadors a fer propostes que no només qüestionin la mirada a la regió metropolitana sinó que ofereixin solucions, idees i projectes innovadors per regenerar la cohesió social. Manifesta 15 busca individus, grups, comunitats, institucions o associacions per crear una experiència impactant per als seus visitants durant els 80 dies de la biennal.

Manifesta 15 ofereix una varietat de models de finançament que van des dels 10.000 euros fins als 15.000 euros (inclosos els impostos i les aportacions als participants tal com es descriuen a continuació) en funció de l’escala i la complexitat del projecte proposat. La convocatòria oberta de Manifesta 15 serà supervisada per un jurat nacional i internacional que seleccionarà entre 10 i 15 projectes que s’inclouran dins del programa biennal.

Els candidats poden proposar projectes que es mostraran en una de les principals seus de Manifesta 15 Barcelona de les 12 ciutats d’acollida. L’equip de Manifesta 15 seleccionarà quins espais acolliran els projectes seleccionats.

La proposta ha d'incloure:

  • Una descripció del projecte en anglès, 500 paraules màxim
  • Detalls del projecte, format de presentació i suport, com ara: performance, exposició, esdeveniment, jardí, parc infantil, etc.
  • Destaqueu si el vostre projecte ja existeix, es readaptarà o serà de nova creació per a Manifesta 15 Barcelona (s’accepten totes les versions).
  • El currículum i el portafoli de treballs anteriors descarregables en línia (màxim 10 pàgines).
  • Descripció de la trajectòria professional i/o projectes en el context de Catalunya.

Podeu consultar les bases al següent link

SS_Bonart-180x180-OnlineGC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90