BANNER

Notícies

Franc Aleu i la Intel·ligència Artificial (IA) protagonista d'INCLASSIFICABLES

'Inclassificables' s'adreça a tots els públics, amb la voluntat d'apropar als ciutadans del nostre país, de manera intergeneracional, els creadors més rellevants i el seu instint artístic. Un programa conduït per David Escamilla i Ricard Planas i que es va gravar en el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)

Franc Aleu i la Intel·ligència Artificial (IA) protagonista d\'INCLASSIFICABLES
bonart barcelona - 25/11/23

El 26 de novembre, INCLASSIFICABLES, pòdcast a Catalunya Ràdio, va tenir com a convidat a Franc Aleu. David Escamilla i Ricard Planas van conversar amb Fran Aleu sobre La recreació d’universos emocionals i onírics entre el video art i la intel·ligència artificial. Franc Aleu, un creador d’atmòsferes visuals personals i instransferibles que ens proposen noves percepcions de la realitat. D'altra banda, Judit Carrera (Directora del CCCB) va parlar de nous projectes i reptes d’aquest centre cultural de referència, que aquest 2024 celebra 30 anys.

Franc Aleu i la Intel·ligència Artificial (IA) protagonista d\'INCLASSIFICABLES


Impulsat i creat per Bonart Cultural, INCLASSIFICABLES viatjarà cada quinze dies arreu de Catalunya, cercant espais d'art, estudis creatius, museus i fundacions. David Escamilla i Ricard Planas conversen, molt de prop, amb els nostres artistes de prestigi més internacionals: Albert Serra, Marcel·lí Antúnez Roca, RCR Arquitectes, Cabosanroque, Franc Aleu... Pintors, escultors, arquitectes, cineastes, performers i creadors d'experiències immersives. Així també, cada pòdcast d'INCLASSIFICABLES, que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de la Fundació Lluis Coromina, es materialitza des d'un espai d'art de la geografia catalana: la Fundació Antoni Tàpies, l'Estudi d'Arquitectura RCR, la KBr Fundació Mapfre, la Fundació Lluís Coromina, el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), etc.


El 12 de novembre, INCLASSIFICABLES conversarà amb la creadora inclassificable Stella Rahola Matutes, generadora d’arquitectures espaials ideades com a diàlegs entre objectes retrobats plens d’històries i comptarà també amb la participació de Natàlia Chocarro, assessora i directora de projectes de la Fundació Vila Casas, amb la qual compartirem la intensa activitat i els valors essencials de la Fundació.

 

Propers INCLASSIFICABLES:

El 10 desembre. L’art immersiu des de l’exploració de les sonoritats múltiples i la tensió creativa entre disciplines artístiques: Cabosanroque. Conversarem amb els inclassificables Cabosanroque, dos creadors sonors que generen vida i pensament a través de la llibertat expressiva. Amb Imma Prieto (Directora de la Fundació Antoni Tàpies) coneixem d’aprop quin serà el programa d’activitats per a celebrar l’ Any Tàpies.

El 24 desembre. L’arquitectura d’arrels olotines ultralocals amb dimensió internacional: l’estudi RCR Arquitectes. Conversarem amb els inclassificables RCR Arquitectes, una triada de creadors d’espais singulars, un equip multidisciplinar que sedueix el món sencer des de l’autenticitat i la connexió amb les arrels. Amb Ramon Folch (President de la Fundació RCR Bunka) compartim quines son les claus de comprensió i l’equilibri entre l’arquitectura i els entorns naturals.


El pòdcast INCLASSIFICABLES comparteix, amb els creadors més heterodoxos i d'esperit més lliure, els seus èxits i reptes. INCLASSIFICABLES s'adreça a tots els públics, amb la ferma voluntat d'apropar als ciutadans del nostre país, de manera intergeneracional, els creadors més rellevants i el seu instint artístic.

 

Enllaç al programa INCLASSIFICABLES

JP_Bonart-180x180-Online_Eude, generic

Et poden
Interessar
...

0224-banner-bonart-MetgeRural-1280x107px