Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

Carlus Camps participa en la setena edició de la trobada nacional d'artistes de Corea del Sud

Camps presenta un videoclip en format de cançó rumba

Carlus	Camps participa	en la setena edició de la trobada nacional d\'artistes de Corea del Sud
bonart - 27/11/23

Des del passat 2 de novembre el productor saltenc Carlus Camps i Torner participa en la setena edició de la trobada internacional d'artistes de Corea del Sud organitzada per l'associació PyeongChang Artccc sota el lema de "Recycling Story 2023".

Enguany el tema proposat per l'associació és "El signe i el codi a l'era digital". La mostra transcórre en dos espais de la regió sud-coreana que són: el Museum Kot-Deung (del 2 al 30 de novembre) i la Jinbu Cultural Art Studio (del 18 al 30 de novembre). Els artistes participants en aquesta edició tenen obra exposada tant al museu com al Jinbu Cultural Art Studio.

Per aquesta ocasió, Camps presenta una peça que és un vídeoclip en format de cançó de rumba (que ell mateix ha escrit la lletra de la cançó i ha editat les imatges) per tal de fer-ho més assequible a tots els públics. Aquest videoclip tracta el tema del número lligat a la identitat de les persones amb format de cançó de rumba. Camps ha explicat que "la cançó parla que tenim la nostra identitat lligada al nostre número de telèfon, de banc, de DNI, de la matrícula del cotxe i als números dels mercats que treballen cada vegada més amb números i no pas amb objecte".

L'exposició ha estat comissariada per una doctora en filosofia de l'art coreana i segons Camps "Recycling Story és una manera d'aproximar l'art a una zona de Corea del Sud, que no està molt habitada i no se celebren esdeveniments artístics ni culturals, i aquesta compta amb l'ajuda del Govern coreà a través de la Fundació de l'art i de les entitats polítiques de la zona de PyeongChang ". Per la seva part, l'audiència coreana i els organitzadors han valorat molt positivament el videoclip de l'artista català que ha afirmat que amb esdeveniments com aquest "esperem poder trobar més maneres de fer ponts entre Catalunya i Corea". Les dues exposicions es podran visitar fins al 30 de novembre del 2023. Carlus Camps està dedicat a la producció audiovisual des del 1987 i des del 1996 a la producció digital i difusió per internet, i és propietari de la productora CCT-producció de Salt.

Eude, genericthumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal