Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Notícies

Escolta el nou pòdcast INCLASSIFICABLES amb Stella Rahola Matutes

Conversem amb la inclassificable Stella Rahola Matutes, creadora d’entorns i trobades situacionals en l’espai

Escolta el nou pòdcast INCLASSIFICABLES amb Stella Rahola Matutes
bonart barcelona - 13/11/23

El darrer pòdcast INCLASSIFICABLES ha comptat amb la creadora inclassificable Stella Rahola Matutes. Les obres de Stella Rahola Matutes encarnen la matèria i el significat de cultures materials basades en la col·laboració a petita escala, així com la nostra capacitat primordial de produir coneixement amb les mans. Rahola Matutes imagina un entorn sorprenent i suspès que és objectivament inert i manufacturat, però en què les parts també sembla que formin associacions orgàniques i interactuïn pel seu compte.

David Escamilla i Ricard Planas van conversar també amb Natàlia Chocarro, assessora i directora de projectes de la Fundació Vila Casas, centre que va acollir aquesta conversa on ens endinsem en el sentit de l'art com a motor de coneixement.

Stella Rahola Matutes es va titular a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (2011) i a Goldsmiths, a la Universitat de Londres (2019). Entre les seves exposicions individuals hi ha Fig Juice (Espacio Micus, Eivissa, 2020-2021); Babelia & Other Stories (Museu Can Mario, Palafrugell, 2019) i L’altre paisatge (Galeria Carles Taché, Barcelona, 2014). Ha participat en diverses exposicions col·lectives, com Politics of Translation, The Stone Space (Londres, 2019) i Syntonic State, al TULCA Festival of Visual Arts (Galway, 2018). stella.cat

El proper pòdcast INCLASSIFICABLES serà el 26 novembre. La recreació d’universos emocionals i onírics entre el video art i la intel·ligència artificial: Franc Aleu. Conversarem amb l’inclassificable Franc Aleu, un creador d’atmòsferes visuals personals i instransferibles que ens proposen noves percepcions de la realitat. Amb Judit Carrera (Directora del CCCB) coneixem els nous projectes i reptes d’aquest centre cultural de referència, que aquest 2024 celebra 30 anys.

El pòdcast INCLASSIFICABLES comparteix, amb els creadors més heterodoxos i d'esperit més lliure, els seus èxits i reptes. INCLASSIFICABLES s'adreça a tots els públics, amb la ferma voluntat d'apropar als ciutadans del nostre país, de manera intergeneracional, els creadors més rellevants i el seu instint artístic.

Enllaç al programa INCLASSIFICABLES

canal-mnactec-180-180thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1