Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Exposicions

Elena Montull a la galeria El Claustre

Elena Montull a la galeria El Claustre
bonart figueres - 03/11/23

Des del passat 13 d'octubre la pintora aragonesa Elena Montull (Fraga, Osca, 1976) presenta a la galeria d'El Claustre de Figueres una mostra d'una trentena de pintures del seu treball més recent. Aquesta és la setena exposició individual de Montull a les sales d'El Claustre i la quarta a Figueres.

Les obres d'aquesta exposició, segueixen l'estil i temàtica habituals en l'artista com són els retrats de models femenines, concebuts i representats des d'un prisma fotogràfic, tant pel que fa a la concepció del tema, l'enquadrament i posició de les figures, com per l'ús de la llum i els fons, recursos que la pintora utilitza per focalitzar el protagonisme en l'expressivitat de les mans i de les mirades. En aquesta sèrie actual, i tal com ve fent des de l'any 2020, l'artista fa servir les franges i taques de color per descarregar les obres del formalisme i rigidesa que en alguns casos podrien arribar a tenir, aconseguint un efecte molt més dinàmic i amable. Pel que fa a la trajectòria professional de Montull, cal fer referència de les seves últimes exposicions individuals a la Galeria d'Art El Claustre, Girona i Figueres com també a la Galeria Trèbol, Barcelona, Galeria Intel·lecte, Sabadell, Acadèmia de Belles Arts, Sabadell, Sala CAI, Saragossa, etc. 

Pel que fa a les exposicions col·lectives, l'artista també ha exposat a Collors Gallery, Edimburg, Gran Bretanya. Galeria FYR, Florència, Itàlia. Imagine YmaG'ART, Suïssa. Das Emschertal Museum, Dormund, Alemanya. Mostra d'Art Jove COMMENIUS, Estocolm, Suècia. Aquesta mostra es podrà visitar fins al 28 d'octubre de dimarts a dissabte de 10:00 a 13:30 hores del matí i de 16:30 a 20:00 hores. Els dilluns i festius la galeria està tancada.

GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180Eude, generic

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal