Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Exposicions

Última setmana per visitar 'Romànic religiós empordanès' de l'Agrupació d'Aquarel·listes

Última setmana per visitar \'Romànic religiós empordanès\' de l\'Agrupació d\'Aquarel·listes
bonart girona - 25/10/23

Un total de 24 artistes de l'Agrupació d'Amics de l'Aquarel·la de Girona i Comarques participen des del passat 6 d'octubre a la nova exposició temporal titulada Romànic Religiós Empordanès a la Sala d'exposicions de la Cambra de la Propietat Urbana de Girona.

Cal recordar que aquesta agrupació es va crear l'any 1992 amb l'objectiu de promocionar i divulgar l'aquarel·la i cal destacar que l'any passat es va realitzar una exposició en homenatge a Joan Colomer i Matas, que va ser el seu fundador i president.

Per la seva part, l'actual president de l'agrupació és el pintor gironí Alfons Jiménez i Martínez, que ha informat que per l'any 2024 l'agrupació està organitzant un gran nombre d'activitats en què hi destaca el premi Pinzell d'Or 2024 i una exposició temporal al Museu de l'Aquarel·la de Llançà-Fundació J. Martínez Lozano.

Els horaris de visita a aquesta mostra són de dilluns a dijous de 16:00 a 19:00 hores del vespre. Els dies festius de les fires de Girona, la mostra estarà oberta al públic assistent.

SS_Bonart-180x180-Onlinethumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal