Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Exposicions

25ª Beca de Primavera de L'Escala. 'Percepcions i derives' de Rosa Gabriela Chavez

25ª Beca de Primavera de L\'Escala. \'Percepcions i derives\' de Rosa Gabriela Chavez
bonart l'escala - 25/09/23

La Casa del Gavià presenta l'exposició final del treball fet per Rosa Gabriela Chavez, fruit del treball de la 25a Beca Primavera 2023 de l'Escala. Sota el títol Percepcions i derives s'hi exhibiran fotoescultures analògiques creades durant la residència, capturades en pel·lícula en blanc i negre de 35 mm i processades químicament per l'artista. A més, ha creat una instal·lació mural a partir de fotografies digitals fetes durant la seva estada a Castell Carolingi, mostrant el procés de recerca, producció, execució i interacció que hi va desenvolupar. Addicional al seu procés de còpia al laboratori analògic, el videoart experimental també serà el tema central de la mostra.

Mentre observa, dibuixa quadrícules directament sobre el suport fotogràfic, tant literalment com metafòricament. Rosa Gabriela s'interessa per l'abstracció geomètrica com a fonament compositiu, relacionant-la amb allò caòtic, orgànic i social de la vida quotidiana.

Rosa Gabriela és una artista visual veneçolana amb ascendència indígena Lache de Boyacá-Colombia, que en aquests moments viu a Badalona. Va estudiar fotografia a la Organización Nelson Garrido, amb enfoc en la fotografia experimental. Ha participat en exposicions col·lectives i individuals a diferents països (Veneçuela, Argentina, Estats Units, Espanya o Mèxic). Conjunament, és directora executiva i cofundadora de El Avispero Art-Venezuela, organització sense ànims de lucre orientada a intercanvis culturals, i de Rosca, plataforma especialitzada en serveis curatorials, producció i assistència d’artistes.

La mostra es podrà visitar fins al 21 d'octubre del 2023.

GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180SS_Bonart-180x180-Online

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1