0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Exposicions

El Claustre de Figueres inaugura 'Mateu' de Joan Mateu

El Claustre de Figueres inaugura \'Mateu\' de Joan Mateu
bonart figueres - 21/09/23

El 22 de setembre a partir de les 20:00 hores del vespre s'inaugura la nova exposició temporal de Joan Mateu Mateu a la galeria d'Art El Claustre de Figueres, carrer de la Rambla, número 25.

Aquesta mostra de Mateu, centrada en paisatges del Cap de Creus, ens mostra la seva visió sobre aquests meravellosos paisatges com també els de la Costa Brava, en definitiva, del mar. El visitant es podrà adonar com Mateu tracta aquest mateix tema amb diferents tècniques i estils buscant sempre l'essència dels elements. Algunes de les obres destacades de l'exposició són l'Enyor del mar (a trenc d'alba); Calma Tensa, Aïllada Ultramar.

La presentació de l'esdeveniment anirà a càrrec del guionista i director de cinema, David Pujol, que és l'autor de la pel·lícula Esperant a Dalí i autor de diversos documentals sobre el restaurant "El Bulli" i de l'artista "Salvador Dalí", i gran coneixedor de l'espai natural del Cap de Creus.

També cal destacar que s'ha editat un catàleg especial que es pot consultar i descarregar a la pàgina web del claustre que és: www.elclaustre.com. Tot seguit es durà a terme un sorteig de quadres entre els socis del Fons d'Art i assistents a la inauguració. L'exposició es podrà visitar fins al 7 d'octubre del 2023.

Nial nou-180x178BANNERS BONART_180x180

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal