BONART_1280x150

Exposicions

El Centre d'Art la Capella acull 'ART Situacions III'

El Centre d\'Art la Capella acull \'ART Situacions III\'
bonart barcelona - 21/09/23

ART Situacions, el projecte de mecenatge que fa més d'una dècada que promou la difusió del sector més jove de l'art actual, inicia la itinerància de la seva tercera exposició, ART Situacions III, a Barcelona, concretament al Centre d'Art la Capella, on es pot veure del 3 d'octubre al 5 de novembre de 2023.

L'exposició posa en diàleg l'obra de cinc artistes espanyols i cinc francesos: Elena Aitzkoa, Nora Aurrekoetxea, Lucía Bayón, Aleix Plademunt i Pablo Capitán del Río i els francesos Salomé Chatriot, Marie-Luce Nadal, Benoît Piéron, Elsa Brès i Yoan Sorin . Aquests artistes han estat seleccionats per un comitè format per Maria de Corral, Lorena Martínez de Corral, Chus Martínez i Vicent Todolí.

El projecte ART Situacions ha donat suport a cadascun per a la producció d'un total de 10 obres noves creades per a l'ocasió, que es mostraran juntament amb una selecció de peces representatives dels artistes.

L'espai expositiu està dissenyat de manera escenogràfica per Olga Subirós, arquitecta que ha treballat en el muntatge d'exposicions a museus com el MACBA o el Museu Nacional Thyssen-Bornemisza. A més, ART Situacions III està acompanyada d'un llibre editat per Turner el fil conductor del qual és un text de Chus Martínez: "Els artistes ressenyats formen un grup eclèctic, tant formal com material, que busca abordar la necessitat de tendresa i cura , així com un nou amor per la vida", assegura Martínez.

Després del 5 de novembre, l'exposició, que va tenir la seva primera parada a IFEMA Madrid durant ARCOmadrid, viatjarà a diverses seus de França amb la missió de donar suport a la cultura i als artistes participants.

canal-mnactec-180-180GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90