BANNERS BONART_1280x150

Notícies

Sarriart, nou centre cultural

Sarriart, nou centre cultural
bonart sarrià de ter - 12/09/23

El 10 de setembre es va inaugurar el nou centre cultural i musical Sarriart a càrrec de l'associació Sarriart. Durant l'acte inaugural es van dur a terme una sèrie d'activitats fins a la mitjanit a càrrec d'una quinzena d'artistes procedents de diferents disciplines dins del sector de l'art. Segons els membres de l'associació, el nou centre estarà ubicat a l'antic edifici de l'empresa Torraspapel, que actualment és propietat del consistori de Sarrià de Ter i que està col·locat al costat del Centre de la Cooperativa.

El nou espai inclou un total de 9 aules per a l'escola de música de Sarriart, una altra per arts plàstiques i un auditori amb una capacitat per acollir unes 200 persones aproximadament. Pel que fa a l'equip directiu del nou centre aquests són: Pau Cullell i Fèlix Parrado, directors del centre, i Edgar Massegú, que actuarà com a director artístic.

Els directors han informat que Sarriart també té previst oferir activitats extraescolars de música als alumnes, tant a l'institut com a l'escola. Per altra part, el mateix dia es va inaugurar la nova creació de Massegú, titulada Cor de merda, que és una escultura realitzada per aquesta ocasió i que està situada a la part exterior del centre. Aquesta peça està realitzada amb les restes dels materials que s'han utilitzat en l'habilitació de l'espai cultural. L'objectiu de Massegú és establir un diàleg creatiu entre aquesta peça, i la música i la recreació comestible del cor.

300x300Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px