Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

Dis Berlin presenta 'Laberint de soledats' a la Sala Parés

Dis Berlin presenta \'Laberint de soledats\' a la Sala Parés
bonart barcelona - 08/09/23

Després d'una dècada, Dis Berlin torna a presentar la seva obra a Barcelona i ho fa per primera vegada a Sala Parés, la degana de les galeries d'art a l'Estat. Sota el títol de Laberint de soledats, l'exposició mostra 41 pintures i una instal·lació escultòrica, totes creades els darrers anys, i està oberta del 14 de setembre al 21 d'octubre, als espais 1 i 3 de la galeria.

Seguint la línia conceptual de les darreres exposicions de Dis Berlin a Madrid, la mostra gira al voltant de la idea de la recerca de nous misteris que prenen formes diverses configurant veritables enigmes pictòrics construïts per i per a la contemplació. Tots ells s'agrupen sota la tensió entre contraris com a absència-presència o música-silenci.

Aquesta lluita la genera i potencia mitjançant la combinació d'elements discordants i, com apunta l'estudiós Raúl Eguizábal sobre l'obra recent de Dis Berlin, és "una pugna entre el sagrat i el profà, entre el celestial i el tel·lúric, entre l'espiritual i el sensual. Els objectes apareixen amb una plenitud gairebé voluptuosa, el fum dels volcans, els núvols i fins i tot les flors adquireixen carnositat i s'enfronten amb llums que semblen amagar una revelació o una promesa".

"L'exposició que presento a Barcelona és continuació de les realitzades aquests darrers anys sota el títol de Cançons i silencis. Ara amb el títol de Laberint de soledats continuo explorant, a la recerca de nous misteris, a regions on la poesia, la música i el silenci segueixen sent els principals protagonistes. Amb passos lents, destil·lats capa a capa, han nascut aquests quadres, destinats no per a la mirada, sinó per a la contemplació", explica Dis Berlin.

banner-oro-180x180-geneSS_Bonart-180x180-Online

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal