728x90

Notícies

Porta Ferrada celebra el seu seixanta aniversari

Porta Ferrada celebra el seu seixanta aniversari

El 17 d'agost es va celebrar el Remember When Festival al recinte Guíxols Arena de Porta Ferrada, que s'inclou dins la programació de la 61a edició del Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols. Aquest festival va comptar amb la presència d'artistes com Kate Ryan (Voyage, voyage), Tribut a ABBA (1 hora dels millors hits), OBK (Historias de amor), Selena Leo (Yo quiero bailar) i Dream Team Dj's, els creadors dels Max Mix (Toni Peret, Kike Tejada, Josep Maria Castells). El festival, que va tenir una durada de cinc hores, va fer reviure a tots els assistents els èxits que tornen a arrasar de nou.
Tot seguit es duran a terme les actuacions de: God Save The Queen, Fake Gods X Playground (Tech House Festival), El Barrio, Sopa de Cabra i el festival finalitzarà amb l'actuació de "Els amics de les Arts * The Tyets" al Guíxols Arena (Z. E. Vilartagues). Cal recordar que el Festival es va inaugurar el passat 30 de juny i estarà vigent fins al 27 d'agost.
 

Més de 40 espectacles
S'han calculat que més de 40 espectacles han estat inclosos aquest any en la programació del Festival. Les actuacions de Ludovico Einaudi, Wilco, Crystal Fighters, Pink Martini, Ben Harper & The Innocent Criminals, Jethro Tull i Jorge Drexler destaquen entre les 12 exclusives internacionals. També s'inclou un total de 21 artistes catalans, amb noms com Núria Graham, Ramon Mirabet, La Pegatina, Mishima, Carles Marigó, Laura Andrés, Blaumut, Kebyart i 31 FAM.

Niña Pastori, Fangoria, Ismael Serrano i la primera visita al Festival del Barri, oferint els seus últims treballs discogràfics, han estat presents en una programació on són 25 els artistes que visiten Porta Ferrada per primera vegada. Segons fonts de l'organització "això és una aposta transversal per ampliar l'espectre de públic i fer del festival un espai de trobada d'interessos culturals diversos".
Cal destacar les zones Village que estan ubicades al costat dels escenaris principals (Guíxols Arena/Espai Port), i que són el punt de trobada de Porta Ferrada, amb actuacions en viu i sessions de DJ abans i després dels espectacles. Les portes obren 2 hores abans de cada concert.

Pel que fa als espais, aquest any les actuacions de tots els espectacles de la Porta Ferrada s'han realitzat en els següents llocs: a l'església del Monestir de Sant Feliu de Guíxols, a l'Espai Port, al Guíxols Arena (Z.E. Vilartagues), al jardí casa Trachsler, a Las Vegas i al Teatre Auditori Narcís Masferrer.

JP_Bonart-180x180-Online_banner-oro-180x180-gene

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px