BONART_1280x150

Notícies

24 Nit d'Il·lusió a l'Espai Ridaura

24 Nit d\'Il·lusió a l\'Espai Ridaura
bonart santa cristina d'aro - 04/08/23

El proper 12 d'agost a les 22:30 hores del vespre es durà a terme la 24a edició de la Nit d'Il·lusió a l'Espai Ridaura, que és un espectable internacional de màgia i que es realitzarà com l'any passat a la sala polivalent de Santa Cristina d'Aro.

Per la Nit d'enguany hi actuaran mags que han estat premiats internacionalment, alguns han rebut el Premi Nacional de França així com el premi FISM d'Europa i segons fonts de l'organització "els artistes faran uns números molt dinàmics". En l'actuació d'enguany hi actuaran el mateix Il.lusionista Xevi, que cal recordar que va obtenir la medalla d'or de la Societat Española de Ilusionismo, com també és estrella d'or del The Magic Circle d'Anglaterra i, entre altres, Premi FISM per la seva trajectòria i difusió de la màgia en el món.

També hi actuaran: Francoise Rochais, que és considerada per la premsa com la millor malabarista femenina de l'actualitat; Gerald Le Guilloux, que durà a terme un número clàssic i elegant i ha estat guanyador de diferents premis internacionals; Laia, que és una jove il·lusionista coneguda també amb el nom de Maga Game; Ra'Fou, que és mag belga, està especialitzat amb números còmics i en l'edició d'aquest any presentarà la seva última creació; Riversson, que col·labora amb Steven Spielberg amb efectes especials i que té previst realitzar un número molt imaginatiu i romàntic.

El preu de l'entrada és de 22 euros i la venda de localitats es pot fer a través de la pàgina web: www.codetickets.com o a l'oficina de turisme del municipi (Antiga Estació Carrilet).
 

GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px