canal-mnactec-1280-150

Exposicions

Rasim Michaeli a Art Michaeli

Rasim Michaeli a Art Michaeli
bonart tossa de mar - 05/08/23

L'artista Rasim Michaeli (1968) presenta aquest estiu el seu darrer treball a la galeria Art Michaeli de Tossa de Mar. En la seva galeria-taller de Tossa hi han exposats des de dibuixos, aquarel·la, pintura abstracta i pintura figurativa.

Les obres de Michaeli que són d'un clar estil figuratiu i abstracte, li han donat a l'artista una visió profunda i cada un d'aquests estils l'ha ajudat a ser més conscient de l'altre i segons l'artista "només en el moment de la concentració total, quan el pensament, el temperament i la força es troben en un moment únic, la forma pot habitar en el meu propi espai i crear elements d'una altra dimensió".

Actualment, Rasim també exerceix de tatuador professional des de l'any 2007 i en la seva galeria de tatoo i podem trobar des de tatuatges amb estil realista, fi, estil personal i cover tattoos. La trajectòria professional de Michaeli és molt àmplia, ja que ha realitzat exposicions individuals a Barcelona, Almati, Tarragona, París, Copenhaguen, etc. 

Com també ha exposat de forma col·lectiva a Barcelona, Granada, San Sebastià, Tossa de Mar... Pel que fa a la formació artística de l'artista, Michaelli ha estudiat a l'escola d'art Massana de Barcelona, concretament en l'àmbit de la il·lustració i la pintura abstracta. Més endavant va practicar en Tatto Workshop dirigit per Max Ghostar, en el que ara com ara combina el realisme amb elements de pintura abstracta. Els horaris de la galeria són de dilluns a divendres d'11:00 a 14:30 i de 16:00 a 22:00 hores i els caps de setmana la galeria està oberta de 10:00 a 22:00 hores de la nit.

Nial nou-180x178JP_Bonart-180x180-Online_

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1