Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Notícies

Seleccionats els tretze finalistes de la Biennal d’Art de la Diputació

Seleccionats els tretze finalistes de la Biennal d’Art de la Diputació
bonart tarragona - 05/07/23

El jurat de la Biennal d’Art de la Diputació de Tarragona (BADt 2023) ha seleccionat les tretze obres finalistes que optaran al premi d’aquesta edició. Els treballs formaran part d’una exposició col·lectiva que es podrà visitar al Museu d’Art Modern de la Diputació (MAMT) a partir del 16 de setembre.

La BADt 2023 ha rebut enguany un total de 163 obres d’estils diversos emmarcats el concepte de les arts visuals. La BADt és un certamen de creació artística de referència a la demarcació de Tarragona i arreu del país i de l’Estat, impulsat per la Diputació de Tarragona a través del Museu d’Art Modern.

Els finalistes Biennal d’Art 2023 són Maider Lopez Saez, Antonio Menhen Iglesias, Maria Remedio Silvestre Linde, Marta Van Tartwijk, Pedro Rogeiro Aires Torres, Judit Bou Comas, Maria Cañadas Ceron, Daniel Alberto de la Barra, Pau Magrane Figuera, Sofia Montenegro Bolin, Daniel Moreno Roldan, Joaquim-davis Packard Blasco i Ignasi Prat Altimira.

Les obres premiades a la Biennal d’Art 2023 es donaran a conèixer durant la inauguració de l’exposició col·lectiva, el 16 de setembre. El guanyador s’endurà un premi econòmic de 6.000€ i una exposició individual al MAMT. A més, s’atorgaran dos accèssits de 3.000€ i la resta d’obres seleccionades s’enduran 600€, segons estableixen les bases, que compten amb el Segell de Bones Pràctiques PACC, una marca de qualitat que vetlla pel treball digne de l’artista.

Eude, genericBonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88