BONART_1280x150

Exposicions

"Emoció-n'art" de Mercè Pla a la Sala Ronda

\
bonart barcelona - 07/06/23

Mercè Pla va presentar a la Sala Ronda la seva exposició d'escultures. Sota el títol Emoció-n'art, Pla ha exhibit un conjunt d'obres que plantegem un recorregut des de l'any 2013, que va començar amb les Ànimes, on la narració apareix sense un guió previ i transita pels seus diferents estats d'ànim, Sentiments empresonats Crits Compartits. Finalment la seva evolució, des de la coneixença d'un mateix, que ens porta a viure les emocions de l'ànima que alliberada del passat, pot construir millor el futur, des d'un present ple d'emocions conscients.

Per l'artista Mercè Pla, "Emoció-n'art ens fa evidents els nostres propis sentiments, viscuts de forma nua, sense el perjudici del sexe, per a tots igual. Procuro, doncs, que tots puguem sentir-nos identificats en les escultures que formen part de l'exposició. És per aquest motiu, que el meu treball està elaborat amb gres refractari, totalment a modelada a mà.
Incorporant el torn com a eina de construcció artística, que em permet modelar els meus caps, d'una manera molt íntima. Les Mans, en una dansa sincronitzada, van formant les emocions que finalment mostro a l'exposició."

Aquest treball ha estat exhibit a la Galeria Art Mar de Barcelona i durant el mes de maig a la Sala Ronda de Barcelona.

Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1canal-mnactec-180-180

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90