Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Notícies

Manuel Segade, nou director del Museu Reina Sofia

Manuel Segade, nou director del Museu Reina Sofia
bonart madrid - 05/06/23

El Museu Reina Sofia de Madrid ha anunciat aquest dilluns Manuel Segade com a nou director de la pinacoteca, substituint Manuel Borja-Villel al càrrec, tal com ha anunciat el Ministeri de Cultura. Segade arriba després d'haver estat al capdavant del CA2M (Centre d'Art Dos de Maig), el museu d'art contemporani de la Comunitat de Madrid, durant una dècada.

El ministre, Miquel Iceta, proposarà demà al Consell de Ministres el nomenament de Segade en substitució de Borja-Villel, que va anunciar el mes de gener passat que presentaria la seva candidatura per continuar al capdavant del museu després de quinze anys al càrrec.

Actualment director del Museu Centre d'Art Dos de Maig (Móstoles), dependent de la Comunitat de Madrid, Segade és llicenciat en Història de l'Art per la Universitat de Santiago de Compostela.

Ha comissariat durant dues dècades (2003-2023) nombroses exposicions a institucions nacionals i internacionals i ha exercit com a professor en programes universitaris de Sud-àfrica i Brasil. A més, és membre fundador de l'European Art Assembly, un punt de trobada de diversos directors i directores d'art contemporani europeus sobre temes urgents de l'art contemporani i membre fundador de l'European Forum For Advanced Practices, recolzat per la xarxa de la Comunitat Europea COST.

Eude, genericBaner-generic-180x180_

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88